Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Beetlejuice Beetlejuice: Αυτό είναι το νέο trailer μα μην το δεις 3...

Beetlejuice Beetlejuice: Αυτό είναι το νέο trailer μα μην το δεις 3 φορές…

899
0
BEETLEJUICE BEETLEJUICE oficcial trailer

Να που τα λέγαμε και το official trailer του sequel Beetlejuice, έφτασε! Όπως ξέρετε η σκηνοθεσία έρχεται από τα χεράκια και το μυαλό του Tim Burton. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 από την Warner Bros. https://www.facebook.com/WarnerBrosPictures

Εννοείται και πρωταγωνιστούν τα original μέλη του cast από το 1988. Δηλαδή η Winona Ryder ως Lydia Deetz, η Catherine O’Hara ως Delia Deetz και ο Michael Keaton ως Mr. Juice.

It’s Showtime!

Τα είχαμε ξαναπεί θυμάστε; Για τσέκαρε εδώ για το trailer.

New cast

Ο Tim επέλεξε την Jenna Ortega ως η κόρη της Lydia, Astrid, αλλά και η Monica Belluci στον ρόλο της συζύγου του Beetlejuice. Τέλος, ο Willem Dafoe θα ερμηνεύσει τον ghost detective, Wolf Jackson.

Story so far

Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Η πόλη ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE 2

Beetlejuice Beetlejuice

Όλα ξεκινούν όταν η επαναστατημένη έφηβη κόρη της Lydia, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης  που βρίσκεται στη σοφίτα. Και κάπως έτσι η πύλη για τη μεταθανάτια ζωή ανοίγει κατά λάθος… Με τα προβλήματα να ετοιμάζονται και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice. Ο άτακτος δαίμονας ανυπομονεί να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος.

Tim Burton

Ο Burton, ο ίδιος στο είδος του, σκηνοθετεί σε σενάριο των Alfred Gough & Miles Millar (Wednesday), σε σενάριο των Gough & Millar και του Seth Grahame-Smith (The LEGO® Batman Movie), βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Michael McDowell & Larry Wilson. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper και Burton, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith και David Katzenberg.

Πού γίνονται τα γυρίσματα του Beetlejuice 2;

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, το Beetlejuice 2 γυρίζεται νοτιοανατολικά του Λονδίνου, στο Buckinghamshire της Αγγλίας, και έχει το μυστικό όνομα “Blue Hawaii”.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE 3

Ο Keaton ξετρελάθηκε με το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα επαναλάβει το ρόλο του ως ο σκανδαλώδης “βιο-εξορκιστής”, λέγοντας:

“Ο Beetlejuice είναι η πιο γαμημένη διασκέδαση που μπορείς να έχεις δουλεύοντας. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι τόσο σπουδαίο. Και ξέρετε τι είναι; Το κάνουμε ακριβώς όπως κάναμε και την πρώτη ταινία”. 

“[Ο Tim Burton] και εγώ μιλούσαμε γι’ αυτό χρόνια και χρόνια πριν, χωρίς να το πούμε ποτέ σε κανέναν. Και οι δύο είπαμε ότι θα το κάνουμε πολλές φορές. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι, αν γίνει, πρέπει να γίνει όσο πιο κοντά στον τρόπο που το κάναμε την πρώτη φορά. Να επινοήσουμε πράγματα, να κάνουμε πράγματα να συμβούν, να αυτοσχεδιάσουμε και να κάνουμε riffing, αλλά κυριολεκτικά χειροποίητα πράγματα, όπως οι άνθρωποι που δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους και φτιάχνουν κάτι”.

Περισσότερα εδώ.

Beetlejuice

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here