Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Beetlejuice 2: Μόνο μην το πεις τρεις φορές… Δείτε το trailer

Beetlejuice 2: Μόνο μην το πεις τρεις φορές… Δείτε το trailer

736
1
Beetlejuice 2: Μόνο μην το πεις τρεις φορές... Δείτε το trailer

Η δεύτερη ταινία Beetlejuice επιστρέφει και έρχεται με το τελικό trailer!

Αγαπημένη ταινία του 1988 από τα χεράκια του Tim Burton, εκεί που ο Σκαθαροζούμης παίρνει ζωή μέσα από τον Michael Keaton.

Ας μιλήσουμε για το cast

Πέρασαν κιόλας 36 χρόνια, από τότε που η Winona Ryder χόρεψε το Bannana song δίνοντας έτσι μια άλλη οπτική στο goth στοιχείο, αλλά και σε όσα έβλεπε έως τότε. Τα πνεύματα, τους νεκρούς, τη ζέστη και τα λόγια του παπά. Επιστρέφει όμως μαζί με την Catherine O’Hara, τη νέα προσθήκη της Jenna Ortega, όπου την είδαμε στο Wednesday Addams. Την Monica Belluci και τον Willem Dafoe.

Οπότε έχουμε Michael Keaton ως Betelgeuse (duh), Winona Ryder ως Lydia Deetz και φυσικά την εμβληματική Catherine O’Hara ως Delia Deetz.

Όλα θέλουν να είναι έτοιμα για την 6η ημέρα του Σεπτέμβρη, εν έτη 2024.

Δείτε το trailer:

Προσωπικά δεν ξέρω αν η ταινία παραμένει το ίδιο χαρούμενα σκοτεινή η στοχεύουν σε ένα νέο σκοτεινό στοιχείο, σε μορφή thriller…

Πού γίνονται τα γυρίσματα του Beetlejuice 2;

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, το Beetlejuice 2 γυρίζεται νοτιοανατολικά του Λονδίνου, στο Buckinghamshire της Αγγλίας, και έχει το μυστικό όνομα “Blue Hawaii”.

Ο Keaton ξετρελάθηκε με το πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα επαναλάβει το ρόλο του ως ο σκανδαλώδης “βιο-εξορκιστής”, λέγοντας:

“Ο Beetlejuice είναι η πιο γαμημένη διασκέδαση που μπορείς να έχεις δουλεύοντας. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι τόσο σπουδαίο. Και ξέρετε τι είναι; Το κάνουμε ακριβώς όπως κάναμε και την πρώτη ταινία”. 

“[Ο Tim Burton] και εγώ μιλούσαμε γι’ αυτό χρόνια και χρόνια πριν, χωρίς να το πούμε ποτέ σε κανέναν. Και οι δύο είπαμε ότι θα το κάνουμε πολλές φορές. Συμφωνήσαμε και οι δύο ότι, αν γίνει, πρέπει να γίνει όσο πιο κοντά στον τρόπο που το κάναμε την πρώτη φορά. Να επινοήσουμε πράγματα, να κάνουμε πράγματα να συμβούν, να αυτοσχεδιάσουμε και να κάνουμε riffing, αλλά κυριολεκτικά χειροποίητα πράγματα, όπως οι άνθρωποι που δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους και φτιάχνουν κάτι”.

Ποια είναι η πλοκή του Beetlejuice 2;

Εδώ υπάρχει ένα μυστικό καλά κρυμμένο, αφού λίγες πληροφορίες υπάρχουν για το σενάριο. Για παράδειγμα η Jenna Ortega υποδύεται την κόρη της Lydia (Winona Ryder) και η Monica Bellucci (ω ρε χαμούλης) παίζει τη γυναίκα του Betelgeuse!

Σύμφωνα με το Screen Rant, ο Willem Dafoe έχει επιλεγεί ως “εκτελεστής του νόμου μετά τη ζωή”. Το υλικό πάντως που ήρθε στην επιφάνεια πρόσφατα  έδειχνε μια σκηνή γάμου, καθώς η Jenna φορούσε ένα λευκό τούλινο φόρεμα που ήταν βαμμένο με μια έντονη κόκκινη απόχρωση.

In-ter-est-ing!

Beetlejuice

JFYI, το αρχικό σενάριο της συνέχειας, ήθελε να έχει θέμα τη Χαβάη. Στην ουσία θα ακολουθούσε την οικογένεια Deetz που μετακόμιζε στη Χαβάη. Σκοπός ήταν να αναπτύξει ένα θέρετρο εκεί, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι βρίσκεται πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο. Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων είναι ότι ο Betelgeuse καταλήγει να είναι ο ήρωας. Προφανώς, η τοποθεσία έχει αλλάξει, αλλά το Beetlejuice 2 φαίνεται να εξακολουθεί να αφορά την οικογένεια Deetz. Το αν ο Betelgeuse ή Beetlejuice θα εξακολουθεί να είναι ο ήρωας ή όχι, μένει να το δούμε!

1 COMMENT

Comments are closed.