Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Δείτε το Official Teaser Trailer

BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Δείτε το Official Teaser Trailer

1847
0
BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Δείτε το Official Teaser Trailer

Δεν ξέρω αν θυμάστε που πριν από λίγες ημέρες, γράψαμε για τον Beetljuice και είπαμε διάφορα και είδατε ένα δείγμα trailer… ε τώρα έχουμε το επίσημο trailer από την WarnerBros!

Πριν από 15 ώρες ανάρτησε η Warner Bros. Pictures το teaser trailer και σαν ψέμα μοιάζει!

Beetlejuice

Ο αγαπημένος Beetlejuice επέστρεψε! Ο υποψήφιος για Όσκαρ, μοναδικός δημιουργικός οραματιστής Tim Burton και ο υποψήφιος για Όσκαρ και πρωταγωνιστής Michael Keaton επανενώνονται για το Beetlejuice Beetlejuice (ΜΗΝ το πεις 3η φορά), την πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου Beetlejuice του Burton.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Δείτε το Official Teaser Trailer
Winona Ryder-Emmy Catherine O’Hara -Emmy Jenna Ortega

Οι ρόλοι

Ο Keaton επιστρέφει στον εμβληματικό του ρόλο μαζί με την υποψήφια για Όσκαρ Winona Ryder (Stranger Things, Little Women) ως Lydia Deetz και την δύο φορές βραβευμένη με Emmy Catherine O’Hara (Schitt$ Creek, The Nightmare Before Christmas) ως Delia Deetz, με νέα μέλη του καστ τον Justin Theroux (Star Wars: The Last Jedi, The Leftovers), Monica Bellucci (Spectre, The Matrix films), Arthur Conti (House of the Dragon) στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με την υποψήφια για Emmy Jenna Ortega (Wednesday, Scream VI) ως κόρη της Lydia, Astrid, και τον υποψήφιο για Oscar Willem Dafoe (Poor Things, At Eternity’s Gate).

Story so far

Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice. Η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστατημένη έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη για τη μεταθανάτια ζωή ανοίγει κατά λάθος. Με τα προβλήματα να ετοιμάζονται και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice. Ο άτακτος δαίμονας ανυπομονεί να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος.

Tim Burton

Ο Burton, ο ίδιος στο είδος του, σκηνοθετεί σε σενάριο των Alfred Gough & Miles Millar (Wednesday), σε σενάριο των Gough & Millar και του Seth Grahame-Smith (The LEGO® Batman Movie), βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Michael McDowell & Larry Wilson. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper και Burton, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith και David Katzenberg.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Δείτε το Official Teaser Trailer

Σχετικά με την ταινία

Πίσω από τα παρασκήνια περιλαμβάνονται ο διευθυντής φωτογραφίας Haris Zambarloukos  (Χάρης Ζαμπάρλουκος, Meg 2: Η Τάφρος, Φόνος στο Οριάν Εξπρές).

Φυσικά οι καλές συνεργασίες φαίνονται από το παρελθόν. Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής παραγωγής Mark Scruton (Wednesday), ο μοντέρ Jay Prychidny (Wednesday). Η βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγος Colleen Atwood (Alice in Wonderland, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Sleepy Hollow).

Επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ υπεύθυνος δημιουργικών εφέ και ειδικού μακιγιάζ Neal Scanlan (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Charlie and the Chocolate Factory) και ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Danny Elfman (Big Fish, The Nightmare Before Christmas, Batman). Τέλος η βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια μαλλιών και μακιγιάζ Christine Blundell (Topsy-Turvy).

Και τέλος, για να κλείσουμε σωστά, η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει το Beetlejuice Beetlejuice. Θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες και IMAX στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 σε εθνικό επίπεδο. Από την άλλη διεθνώς θα το έχουμε από τις 4 Σεπτεμβρίου 2024. Η διανομή της ταινίας θα γίνει παγκοσμίως από την Warner Bros. Pictures.