Home Μουσική Μουσικά Νέα Οι U2 επιστρέφουν με νέα κυκλοφορία τον Μάρτιο!

Οι U2 επιστρέφουν με νέα κυκλοφορία τον Μάρτιο!


Η νέα κυκλοφορία των θρυλικών U2 που τιτλοφορείται ως “Songs Of Surrender”, είναι μιά συλλογή 40 αγαπημένων επαναπροσδιορισμένων κομματιών, απ’ όλο τον κατάλογο της καριέρας τους μέχρι στιγμής!

Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει o The Edge, από τους U2!

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

To “Songs Of Surrender” συμπεριλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες της μπάντας όπως τα ‘With Or Without You’, ‘One’, ‘Beautiful Day’, ‘Sunday Bloody Sunday’ & ‘Invisible’, σε νέες ηχογραφήσεις, και σε μερικές περιπτώσεις και με νέους στίχους!

Το πρώτο επαναηχογραφημένο single από το άλμπουμ είναι το “Pride (In The Name Of Love)”.

Δείτε το trailer εδώ:

Δείτε το tracklisting αναλυτικά:

Side 1 – The Edge

1. One

2. Where The Streets Have No Name

3. Stories For Boys

4. 11 O’Clock Tick Tock

5. Out Of Control

6. Beautiful Day

7. Bad

8. Every Breaking Wave

9. Walk On (Ukraine)

10. Pride (In The Name Of Love)


Side 2 – Larry

1. Who’s Gonna Ride Your Wild Horses

2. Get Out Of Your Own Way

3. Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of

4. Red Hill Mining Town

5. Ordinary Love

6. Sometimes You Can’t Make It On Your Own

7. Invisible

8. Dirty Day

9. The Miracle Of Joey Ramone

10. City Of Blinding Lights


Side 3 – Adam

1. Vertigo

2. I Still Haven’t Found What I’m Looking For

3. Electrical Storm

4. The Fly

5. If God Will Send His Angels

6. Desire

7. Until The End Of The World

8. Song For Someone

9. All I Want Is You

10. Peace On Earth


Side 4 – Bono

1. With Or Without You

2. Stay

3. Sunday Bloody Sunday

4. Lights Of Home

5. Cedarwood Road

6. I Will Follow

7. Two Hearts Beat As One

8. Miracle Drug

9. The Little Things That Give You Away

10. 40



Please enter your comment!
Please enter your name here