Home Μουσική Μουσικά Νέα Karma Voyage: Κυκλοφόρησαν το νέο album “Lights in Forgotten Places”

Karma Voyage: Κυκλοφόρησαν το νέο album “Lights in Forgotten Places”

41
1
Karma Voyage: Κυκλοφόρησαν το νέο album

Οι Karma Voyage, κυκλοφόρησαν το Lights in Forgotten Places, τα φώτα στα ξεχασμένα μέρη αλλιώς είναι το πρώτο full length αλμπουμ του συγκροτήματος από την Βενετία.
Το εν λόγω άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 27 Ιανουαρίου του 2023 σε CDs, vinyls and digital μορφή από Shyrec (IT) and την Icy Cold Records (FR).

Το άλμπουμ πραγματεύεται τα συναισθήματα ανάμεσα στο δρόμο του φωτός και του σκοταδιού.  Οι μουσικοί του εμπλουτίζουν την κεντρική του ιδέα με ήχους που προέρχονται από προσωπικές τους μουσικές επιρροές χωρίς να κολλάνε σε ταμπέλες και συγκεκριμένα είδη μουσικής.
Μακριά από συνηθισμένες μελωδίες, αποτυπώνει καθαρά την προσωπική ελευθερία. Και δεν είναι άλλη από εκείνη του εκάστοτε ακροατή να πλάσει τα οράματα του ανάλογα με τι βασιλεύει στο μυαλό του.
Τα κομμάτια δεν κινούνται σε μονότονο ρυθμό. Υπάρχουν στιγμές για παράδειγμα που μπορούμε να ταξιδέψουμε με ονειρικές και απαλές κιθάρες αλλά και να συναντήσουμε έντονα crescendo. Δεν είναι τυχαίο πως το κομμάτι τους New Foundations είναι ντυμένο με την αλάνθαστη και ονειρική φωνή του Nils Ottensmeyer από τους Blue Angel Lounge.

Karma Voyage: Κυκλοφόρησαν το νέο album "Lights in Forgotten Places"

Karma Voyage

Δημιουργήθηκαν στο τέλος μιας χρονιάς που ήταν και η τελευταία που αν το θες, ζήσαμε χωρίς περιορισμούς παγκοσμίως.
Είναι ένα project με δυνατές new wave επιρροές. Η όλη ιδέα ξεκίνησε από τον Luca Castellaro ο οποίος τραγουδάει και παίζει κιθάρα. Ο Guiseppe Brunneti επίσης παίζει την Solo κιθάρα και το 2020 προστέθηκε ο Alvise Scarpa στο μπασο, ο Leonardo Sebastiani στα πληκτρα και ο Edoardo Dotta στα τύμπανα.

Πέρα από το single Untold Desires το πρώτο τους EP Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 από την cult Γαλλική δισκογραφική εταιρεία Icy Cold Records και πολύ σύντομα από τον Aύγουστο έως και τον Νοέμβριο του 2022 με αντικατάσταση του drummer από τον Stefano Anoe.

Ηχογραφούν πλέον στο Velvet studio το Lights in Forgotten Places παραγωγή του Luca Castellaro.

Karma Voyage: Κυκλοφόρησαν το νέο album "Lights in Forgotten Places"

Lights in Forgotten Places

To πρώτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Shine κυκλοφόρησε για το κοινό στις 13 Ιανουαρίου του 2023. Eίναι άλλωστε και το πρώτο του single.

Tο video είναι εντελώς ονειρικό Shoegaze σε εξωτερικό χώρο , δάση με μια πανέμορφη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά να συμμετέχει σε μια τελετή με κεριά,βιβλία μια μάσκα και ένα καθρέφτη.Παρουσιάζει μια καλλιτεχνική μεταφορά του πόσο το κίνημα των neo-psychesters από την Βενετία αγαπούν την αντίθεση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού αλλά πιστεύω ο καθένας σε όποια τοποθεσία της γης και να είναι θα ταυτιστεί με τις φωτεινές και σκοτεινές πτυχές του εαυτού του, των προτιμήσεών του κ.ο.κ. και φυσικά πως αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα καλλιτεχνική και μη.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλοτάξιδο είναι μια πολύ όμορφη δουλειά σίγουρα θα έχει μεγάλη απήχηση παγκοσμίως.

KARMA VOYAGE

Light in Forgotten Places
Facebook // Instagram
Bandcamp // Spotify

Previous articleNOMIK Live report with Dzingovic full bands @ Σταυρός του Νότου
Next articlePretend We Are Dead: ”Nothing is Permanent” ετοιμάζουν Release Show στο An Club!

Σχολιάστε

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here