Home Μουσική Άρθρα Paradise Lost: Αυτές είναι οι 10 διασκευές που ίσως και να μην...

Paradise Lost: Αυτές είναι οι 10 διασκευές που ίσως και να μην γνωρίζεις

1312
0
Paradise Lost

Οι Paradise Lost μπορεί να κλείνουν τα 30 χρόνια του Icon, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν περάσει από τα χεράκια τους επιτυχίες.. άλλων.
Εμείς συγκεντρώσαμε όσες μπορέσαμε και εις τον αριθμό 10 διασκευές που ίσως και να μην γνωρίζεις. Τώρα αν πάλι γνωρίζεις περισσότερα, άφησε μας το σχόλιο και την γνώση σου.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάθε συγκρότημα έχει προφανώς το μεράκι αλλά και την περιέργεια, του if…Εδώ λοιπόν έρχεται και το αγαπημένο μας συγκρότημα (οκ όχι όλων) για να θυμίσει πως δεν υπάρχουν παρωπίδες και όλα μπορούν να μοιραστούν.

Για να ξεκινήσουμε, δεν θα σε πάω χρονολογικά, γιατί σκοπός είναι να ακούσεις και να μην γίνεις παπαγαλάκι.

Countdown

Δείξε μου κάποιον που δεν γνωρίζει το Small Town Boy από Bronski Beat! Κυκλοφόρησε το 1984, μέσα από το album The Age of Consent. Οι Paradise Lost, το υιοθετούν μέσα από το Symbol of Life (limited edition), το 2002.

Δεύτερο στη σειρά και θου κύριε, σου προσθέτω το Albino Flogged in Black των Stillborn. Το κυκλοφόρησαν το 1989 μέα από το Necrospirituals.
Με άλλα λόγια, οι P.L. το “έκαναν” δικό τους μέσα από τπ Say Just Words (limited edition) το 1997.

walk away..

Το 1985 οι εκπληκτικοί The Sisters of Mercy (όπου πέρυσι επισκέφτηκαν τη χώρα μας) κυκλοφόρησαν τον δίσκο First and Last and Always.
Δέκα χρόνια μετά, κάνει ένα walk away…(jesus) στο album The Last Time single, το 1995.

Missing

Διαφορετικός ήχος από τους Everything But the Girl. Το κομμάτι Missing έγινε γνωστό το 1994, μέσα από το Amplified Heart. Μέχρι και σήμερα, ακούγεται στα ραδιόφωνα, πόσο μάλλον ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους album.
Στην προκειμένη, οι δικοί μας Paradise Lost, το δανείστηκαν σε μια στιγμή αδυναμίας, για το In Requiem (limited edition) το 2007.

Εδώ κάποιοι έχετε γνώση, πως οι Black Sabbath, το 1971 ανακοίνωσαν στο κοινό, πως το Master of Reality θα βρίσκεται στα αυτιά αλλά και στα χέρια τους.
Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα το βρείτε κάπου και αυτό γιατί είναι παιδί του METAL HAMMER για το GOLDEN GODS 2013 Awards.

Xavier

Πάλι άλλα βαθιά μονοπάτια και εκεί που δεν πάει το μυαλό σου, οι Dead Can Dance ερμηνεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το Xavier. Το 1987 βγαίνει ο δίσκος Within the Realm of a Dying Sun, ενώ αρκετά χρόνια μετά το 2002, το ξεθάβουμε μέσα από το Symbol of Life (limited edition digipack).

Οι Atomic Rooster, κάπου το 1970, είχαν την ιδέα να βγάλουν έναν δίσκο με το όνομα Death Walks Behind You. Φυσικά μέσα από αυτό, υπήρχε και το ομώνυμο single.
22 χρόνια αργότερα, το As I Die αποκτά ακόμα ένα παιδί.

In Nomine Satanas

Δεν θα σου διαβάσω λατινικά, ούτε καν θα γυρίσω το σταυρό ανάποδα. Αυτό το έκαναν οι Venom, με το Eine Kleine Nachtmusik το 1986. Μια μικρή επίκληση και In Nomine Satanas . Αυτό το αρχείο, θα προστεθεί το 1994, μέσα από το In the Name of Satan – A Tribute to Venom.

Αλλάζουμε πάλι ύφος, γιατί όπως και να το κάνουμε, κυρίες και κύριοι… The Smiths!
Ακόμα ένα album βγαίνει στην αγορά του 1984, μα αυτή την φορά το Hatful of Hollow
αναρωτιέται… How Soon is Now? .
Στο σήμερα του τότε… δηλαδή του 1997, ο δίσκος Say Just Words (limited edition single), το έχει στη συλλογή του.

Θα κλείσουμε με punk από το 1987, τότε που οι Spear of Destiny μπορεί και να ήταν στα πάνω τους. Λίγο σχετικό για κάποιους, οπότε δεν θα πάρουμε θέση.
Παρόλα αυτά, το Outland γέννησε ένα μικρό διαμαντάκι που έχει τον τίτλο Never Take Me Alive. Κλείνουμε με το πρόσφατο σχετικά album, Tragic Idol limited edition, το 2012.

  • Death Walks Behind You (Atomic Rooster) (As I Die single, 1992)
  • In Nomine Satanas (Venom) (In the Name of Satan – A Tribute to Venom, 1994)
  • Walk Away (Sisters of Mercy) (The Last Time single, 1995)
  • Albino Flogged in Black (Stillborn) (Say Just Words limited edition single, 1997)
  • How Soon is Now? (The Smiths) (Say Just Words limited edition single, 1997)
  • Xavier (Dead Can Dance) (Symbol of Life limited edition digipack, 2002)
  • Small Town Boy (Bronski Beat) (Symbol of Life limited edition, 2002)
  • Missing (Everything But the Girl) (In Requiem limited edition, 2007)
  • Never Take Me Alive (Spear of Destiny) (Tragic Idol limited edition, 2012)
  • Into the void (Black Sabbath)

Paradise Lost

Και έτσι για να ολοκληρώσουμε, μάθε για την συναυλία κάνοντας κλικ εδώ. Ε πάρε και το εισιτήριο σου ντε (από εδώ).