Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Ryan Reynolds: Ο Deadpool πήρε το πρώτο του Emmy βραβείο!

Ryan Reynolds: Ο Deadpool πήρε το πρώτο του Emmy βραβείο!

375
0
O Ryan Reynolds λαμβάνει Emmy με στολή deadpool

To Deadpool 3 έρχεται και ο Ryan Reynolds δεν σταματά να μας το ανακοινώνει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στην λαμπερή βραδιά των Creative Arts Emmys 2023, στην ειδική τελετή απονομής που στόχο έχει να φανεί το τεχνικό και παρασκηνιακό κομμάτι της παραγωγής των σειρών.

Στην βραδιά αυτή, ο Reynolds έλαβε το πρώτο του Emmy, για την κατηγορία “Unstructured Reality Program“, το οποίο κέρδισε ως δημιουργός, πρωταγωνιστής και παραγωγός για την 2η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ “Welcome to Wrexham. Κάτι που μπορείτε να δείτε μέσω του Disney+.

Η παραλαβή έγινε εξ αποστάσεως μα το περίεργο δεν είναι αυτό. Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο, μιλούσε αρχικά ο συμπρωταγωνιστής του στο Welcome to Wrexham, Rob McElhenney.

Και ενώ τα έλεγε όμορφα και ωραία, τον διέκοψε ο… Deadpool κρατώντας το Emmy του Reynolds, στον οποίο αναφέρθηκε μάλιστα ως “κ. Lively” από το όνομα της συζύγου του, Blake Lively. Με τον τρόπο αυτό έκανε ένα tease για το Deadpool 3 και ζήτησε από τα Oscars και την Ακαδημία να το “σκεφτούν”… ώστε να πάρει μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Ειδικών Εφέ. Λέτε να τους έπεισε;

O Ryan Reynolds παρέλαβε το Emmy βραβείο του ντυμένος Deadpool“Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το FX και την Disney για την υποστήριξή του, και ως αντάλλαγμα ο κ. Lively υπόσχεται να μην “λούσει” την επόμενή μου ταινία. Και τελευταία, άφησα τα Όσκαρ. Σας έχω στο στόχαστρό μου καρ*****ς. Ίσως να πάρουμε καμιά ψήφο για την υποψηφιότητα στα VFX του χρόνου. Μόνο για την δουλειά που έριξαν στα πρόσωπα των Hugh και Ryan αξίζει τουλάχιστον μία υποψηφιότητα.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) January 8, 2024

Deadpool 3

Οι γνώστες ξέρουν πολύ καλά πως το Deadpool 3 θα είναι η μοναδική ταινία της Marvel Studios για ολόκληρο το 2024.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Και αν μας ρωτάς πότε θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, τότε αναμονή έως τις 26 Ιουλίου 2024.