Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Lisa Loring: Έφυγε στα 64 της η πρώτη Wednesday Addams

Lisa Loring: Έφυγε στα 64 της η πρώτη Wednesday Addams

325
0
lisa loring

Η Lisa Loring, η πρώτη αγαπημένη ηρωίδα της σειράς Addams family, οποία έπαιζε τη νεαρή Wednesday Addams, έφυγε από τη ζωή  το Σάββατο. Το μοιραίο επήλθε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως και επιβεβαίωσε η κόρη της.

Η μακάβρια μικρή μας Wednesday κατάφερε να μας αποχαιρετίσει σε ηλικία 64 ετών.

«Έφυγε ήρεμη, με τις δύο κόρες της να της κρατούν τα χέρια», όπως δήλωσε η  Vanessa Foumberg.

Μπορεί οι νεότεροι να έχετε στο μυαλό σας την Jenna Ortega ως Wednesday (διαβάστε σχετικά τι γράψαμε). Μην ξεχνάτε όμως πως η πρώτη που την ενσάρκωσε ήταν η Lisa Loring. Εξάλλου ένας από τους γνωστούς χορούς, είναι από την ίδια και αυτό σε ηλικία 6 ετών.

Bio Lisa Loring

Γεννήθηκε στα Νησιά Μάρσαλ από γονείς που είχαν υπηρετήσει στο Ναυτικό. Έζησε στη Χαβάη πριν έρθει στο Los Angeles με τη μητέρα της. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών. Στη συνέχεια πήρε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς «Dr. Kildare».

lisa loring 2

Ολοκλήρωσε δύο χρόνια τηλεοπτικής προβολής  στην «Οικογένεια Άνταμς» από το 1964 έως το 1966 , και στη συνέχεια εντάχθηκε στην κωμική σειρά της Φίλις Ντίλερ «The Pruitts of Southampton».

lisa loring 1

Δεν λείπουν οι εμφανίσεις της σε σειρές όπως «The Girl From U.N.C.L.E.», «Fantasy Island» και «Barnaby Jones», ενώ είχε εξασφαλίσει το ρόλο της Cricket Montgomery στο «As the World Turns» για τρία χρόνια, από το 1980 έως το 1983.«Την ίδια δεκαετία τη συναντούμε και στα «Savage Harbor» και «Blood Frenzy».