Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!

Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!

537
0
Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!

Στην περίπτωση που είσαι φαν της Coraline, τότε αυτό το νέο είναι για σένα!
Τα Laika studios επιστρέφουν και δίνουν την ευκαιρία σε όσους δεν είχαν παρακολουθήσει την σκοτεινή ταινία φαντασίας, για αυτό το καλοκαίρι. Εμείς προτείνουμε να δείτε την πρώτη εκτέλεση και μετέπειτα να παρακολουθήσετε τη νέα τρισδιάσταση μορφή της.

Τον Αύγουστο του 2024, αναμένουμε τη φημισμένη ταινία που θα κυκλοφορήσει σε Remastered 3D παγκοσμίως. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν πρώτοι τα εισιτήρια, θα πρέπει να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Laika Studios.

Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!

@laikastudios In celebration of its 15th Anniversary, we invite you to experience #Coraline in Remastered 3D worldwide this August. Click the link in bio to sign up for first access to tickets, events, news, and all things #Coraline3D ♬ original sound – LAIKA Studios

Box office

Κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής στις αίθουσες το 2009, η ταινία συγκέντρωσε πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Καθιστώντας την την τρίτη πιο κερδοφόρα ταινία stop-motion όλων των εποχών.

Coraline

Το Coraline γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Selick. Ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο The Nightmare Before Christmas του 1993 και στο James and the Giant Peach του 1996. Είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Neil Gaiman.
Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα νεαρό κορίτσι που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα μέσα στο νέο της σπίτι, η οποία την οδηγεί σε μια εναλλακτική αλλά πανομοιότυπη διάσταση, όπου συναντά τις εκδοχές των γονιών και των γειτόνων της με τα κουμπιά. Στην ταινία έπαιξαν οι φωνές των Dakota Fanning, Ian McShane, Keith David, Jennifer Saunders, Teri Hatcher, Dawn French και άλλων.

https://www.youtube.com/watch?v=RkSUmM1mtKE

Θα έχει συνέχεια στην ιστορία;

Η ταινία έλαβε τότε ένα πιστό cult κοινό, που από τότε εκφράζει την επιθυμία να δει την ιστορία να συνεχίζεται. Τον Αύγουστο του 2022, ο Gaiman ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο να γράψει ο ίδιος μια συνέχεια, παραδεχόμενος ότι δεν έχει σκεφτεί πραγματικά μια καλή ιδέα που θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρώτο μέρος.

“Μέχρι στιγμής δεν έχω σκεφτεί (κάτι)… Στην πραγματικότητα, εξίσου καλό ή καλύτερο γιατί δεν θέλεις να κάνεις… απλά δεν θέλεις να κάνεις μια από αυτές τις συνέχειες που θα μοιάζουν με ένα σίκουελ φτιαγμένο για βίντεο”.

“Αν είναι να κάνεις κάτι, πρέπει να είναι ένα σίκουελ επιπέδου Toy Story 2 ή The Godfather Part 2, όπου πραγματικά ανεβάζεις το επίπεδό σου. Οπότε δεν θα το απέκλεια με τίποτα, αλλά θα ήθελα οπωσδήποτε να πω “Εντάξει, αυτό είναι το πράγμα που είναι ακόμα πιο γαμάτο από το Coraline””.

Τα συναισθήματά του επαναλήφθηκαν από τον Selick. Ο οποίος στο παρελθόν μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη ζήτηση των θαυμαστών για sequel. “Ο κόσμος πάντα ήθελε ένα sequel για τον Εφιάλτη και την Κοραλίνη”. “Αν υπάρχει μια καλή ιστορία, μπορεί να αξίζει να γίνει. Αλλά πολύ συχνά, οι συνέχειες είναι απλώς ένα remake της πρώτης ταινίας με κάποιες ήπιες αλλαγές”.

Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!

Laika studios

Προς το παρόν, η Laika εξακολουθεί να εργάζεται πάνω στην επόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων stop-motion. Ο τίτλος αυτής Wildwood.

Το σενάριο αλλά και η δημιουργία του βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2011. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της LAIKA Travis Knight. Είναι αυτός που είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν την ταινία Kubo and the Two Strings του 2016.

Η ταινία έχει προς το παρόν ένα all-star ensemble voice cast που αποτελείται από τους Mahershala Ali, Carey Mulligan, Awkwafina, Angela Bassett, Richard E. Grant, Jacob Tremblay, Peyton Elizabeth Lee, Jake Johnson και άλλους.

Μάθετε περισσότερα για αυτό, από τον σύνδεσμο.

Coraline: Έρχεται το Remastered 3D παγκοσμίως!