Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Amy Winehouse: Στην τελική ευθεία το BACK TO BLACK με την Marisa...

Amy Winehouse: Στην τελική ευθεία το BACK TO BLACK με την Marisa Abela

567
1
Amy Winehouse: Στην τελική ευθεία το BACK TO BLACK με την Marisa Abela

Το πρώτο trailer για την ζωή της Amy Winehouse έρχεται από το “Back to Black“. Μια νέα ταινία με τη Marisa Abela στον ρόλο της αείμνηστης τραγουδίστριας, έκανε ντεμπούτο την Πέμπτη. Το μικρό αυτό teaser προσφέρει φευγαλέες ματιές στην Winehouse, με την Abela να εμφανίζεται μπροστά σε πλήθος που ζητωκραυγάζει, να κυνηγιέται από τους παπαράτσι και να ηχογραφεί το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας.

“I don’t write songs to be famous,” she says in the trailer. “I write songs because I don’t know what I’d do if I didn’t.” She also declares that she “ain’t no Spice Girl,” and the footage closes with Abela’s Winehouse reflecting that she wants to “be remembered for just being me.”

Η ταινία δεν αναφέρεται μονάχα στη μουσική της πορεία, αλλά και στον έγγαμο βίο. Υπάρχουν σκηνές με τον σύζυγο της Winehouse, Blake Fielder-Civil, τον οποίο υποδύεται ο Jack O’Connell.

Back to Black

Το “Back to Black” σκηνοθετήθηκε από τον σκηνοθέτη του “Fifty Shades of GreySam Taylor-Johnson. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τη μουσική σκηνή όμως, αφού πρώτη ταινία του είναι το “Nowhere Boy“, αφιερωμένη στον νεαρό John Lennon. Ο Matt Greenhalgh, ο σεναριογράφος του “Nowhere Boy”, έγραψε επίσης το “Back to Black”.

Amy Winehouse

Η ζωή της μια αλήθεια

Η Winehouse, της οποίας η σύντομη αλλά εμβληματική καριέρα τερμάτισε στο σπίτι της το 2011 σε ηλικία 27 ετών. Παρήγαγε επιτυχίες όπως το “Rehab“, βιωματικό κομμάτι καθώς πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Αιτία θανάτου της αποφάνθηκε ότι ήταν τυχαία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Σύμφωνα με τη Focus Features, το “Back to Black” θα περιλαμβάνει “πολλά” από τα τραγούδια της Winehouse και θα γυριστεί με την πλήρη υποστήριξη της Amy Winehouse Estate.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η StudioCanal, η Focus Features και η Monumental κάνουν αυτή την ταινία που γιορτάζει την εξαιρετική μουσική κληρονομιά της κόρης μας Amy και αναδεικνύει το ταλέντο της με τον τρόπο που της αξίζει”, δήλωσε προηγουμένως το κτήμα.

Η Τέιλορ-Τζόνσον δήλωσε επίσης ότι έχει “πλήρη επίγνωση της ευθύνης” να αφηγηθεί την “υπέροχα μοναδική και τραγική ιστορία” της, υποσχόμενη να “δημιουργήσει μια ταινία που θα αγαπήσουμε και θα αγαπάμε όλοι για πάντα. Ακριβώς όπως κάνουμε με την Έιμι”.

BACK TO BLACK - International Teaser Trailer - Marisa Abela stars as Amy Winehouse (1)

Η Focus Features περιγράφει την ταινία ως μια “πρωτόγνωρη ματιά” στην άνοδο της Winehouse. Όλα έχουν να κάνουν με τη φήμη και την κυκλοφορία του άλμπουμ “Back to Black”, το οποίο έκανε ντεμπούτο το 2006.

“Η ταινία είναι μια απολογητική ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών”.

“Back to Black”: Τι μάθαμε από το νέο ντοκιμαντέρ της Amy Winehouse

Η Abela είναι περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της Yasmin στο “Industry“. Πρόσφατα εμφανίστηκε και σε έναν μικρό ρόλο ως Teen Talk Barbie στην ταινία “Barbie” της Greta Gerwig.

Το “Back to Black”, είναι το τελευταίο από μια σειρά βιογραφικών ταινιών για εμβληματικούς μουσικούς. Έχουν υπάρξει τα: “Elvis” και το “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody”. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Eddie Marsan πατέρας της Winehouse, Mitch, η Juliet Cowan μητέρα της, Janis, και η Lesley Manville γιαγιά της, Cynthia.

Marisa Abela στο BACK TO BLACK

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Μαΐου.

Η μουσική της στο Christmas Theater

Αν παραμένεις θαυμαστής της μουσικής της, τότε μη ξεχνάς πως έρχεται η αυθεντική μπάντα της στο Christmas Theater! Οι λάτρεις λοιπόν της μουσικής της, μπορούν να διαβάσουν περισσότερα, με ένα κλικ.

Winehouse

Ενημερωθείτε για το amywinehouse foundation

1 COMMENT

Comments are closed.