Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα 28 Days Later: Danny Boyle και Alex Garland ενώνουν δυνάμεις για sequel

28 Days Later: Danny Boyle και Alex Garland ενώνουν δυνάμεις για sequel

455
0
28 Days Later: Danny Boyle και Alex Garland ενώνουν δυνάμεις για sequel

Τι θα λέγατε για ένα νέο sequel του 28 Days Later; Οι Danny Boyle και Alex Garland το σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά και κάνουν ήδη σχέδια.

Πληροφορίες θέλουν το δίδυμο να προωθεί με τρόπο αυτήν την περίοδο το project σε διάφορα studios για την υλοποίησή του. Οι γλώσσες κακές ή καλές, λένε πως πρόκειται για μια νέα τριλογία.

28 Days Later: Danny Boyle και Alex Garland ενώνουν δυνάμεις για sequel

Το μοίρασμα θέλει τον Boyle να σκηνοθετεί το 28 Years Later, με τον Garland να γράφει το σενάριο για τις τρεις ταινίες. Για την παραγωγή θα υπάρξει συνεργασία με τον Andrew Macdonald και τον Peter Rice.

Ευχή των Boyle και Garland είναι αυτό το sequel να περάσει τα κύματα και να αποτελέσει την αρχή για μια νέα τριλογία ταινιών. Όπως φαίνεται βέβαια ο Garland έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει το σενάριό τους όταν και όποτε βγουν. Ακούγεται ότι το budget τους θα είναι γύρω στα 75 εκατομμύρια δολάρια για την κάθε μία, κάτι που συγκριτικά με την πρώτη είναι σχεδόν 10 φορές πάνω. Αν ανατρέξουμε λίγο στο παρελθόν, θα δούμε πως το 28 Days Later είχε γυριστεί με κόστος περίπου 8 εκατομμύρια και έφερε στα ταμεία του πάνω από 85.7 εκατομμύρια δολάρια.

Τι γίνεται Άρη; Τα λεφτά είναι πολλά;

Η ταινία απέκτησε το πρώτο της sequel το 2007 με το 28 Weeks Later, όμως ούτε ο Boyle, ούτε ο Garland συμμετείχαν στο project.

Η γενιά η στρατιά των ζόμπι δεν αργεί να επιστρέφει… που ξέρετε, μπορεί να κυκλοφορούν ήδη ανάμεσα μας!