Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα 1899: Τίτλοι Τέλους για τη σειρά

1899: Τίτλοι Τέλους για τη σειρά

211
0
1899-_-mora-franklin

Πριν από μερικές ώρες, ο Baran bo Odar δημοσίευσε στο Instagram την απόφαση τους να μην συνεχίσει το “1899“. Αναμέναμε τουλάχιστον 2 σεζόν αλλά οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι εν τέλει κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Για το τέλος είχαν αφήσει ένα αγωνιώδες φινάλε και δυστυχώς το μυστήριο θα παραμείνει μυστήριο… ένα κουβάρι που δεν ξετυλίχθηκε ως το τέλος.

Με βαριά καρδιά θα πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Γνωρίζουμε ότι θα απογοητεύσουμε εκατομμύρια οπαδούς μας εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτή της πανέμορφης περιπέτειας.
Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε αυτό” Bo & Jantje

Να θυμίσουμε επίσης ότι η σειρά “1899” ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ξενόγλωσση Σειρά (Critics Choice Award). Τη γνώμη μας και τις εντυπώσεις μας θα βρείτε εδώ και ένα μίνι αφιέρωμα στο soundrtack αυτού εδώ

Ακολουθεί η ανάρτηση των δημιουργών Baran bo Odar και Jantje Friese

1899_cancellation announcement_instagram

“Τα μυστήρια δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα κατανοούμε πλήρως. Αυτό είναι το θέμα. Αν το καταλαβαίνουμε, δεν είναι μυστήριο”.

Όλα είναι συμβολισμοί σε αυτή τη σειρά.