Home Tv Άρθρα Το School of Rock γίνεται Metal Lords!

Το School of Rock γίνεται Metal Lords!

292
0
Metal-Lords-new-movie-afternoiz

Δείξε μου την κατηγορία σου να πω σε τι γενιά ανήκεις… School of Rock ή Metal Lords;

Το 2003 (σαν χθες φαντάζει για κάποιους), το School of Rock έκανε την πρεμιέρα του και κάθε λογής wannabe someday μουσικόφιλος μπήκε στα παπούτσια τους… Εκεί που ο Jack Black προκειμένου να ζήσει το όνειρο του θα πει ένα τόσο δα μικρό και αθώο παρόλα αυτά ψεματάκι. Εκεί που αν η θέληση για μουσική είναι πάνω από όλα και όλους…πέρα από την ίδια τη μουσική..εντάξει και τις καταστάσεις που βιώνεις… και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις… και το ταλέντο που μπορεί να μην έχεις.. ΏΠΑ ώπα! Και ποιος είπε πως αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν;!

Τέλος πάντων φαντάζομαι για να ανοίξατε αυτό το άρθρο τότε σίγουρα έχετε δει την ταινία και ξέρετε πολύ καλά τι γίνεται. Όσοι δεν το έχετε δει, να σας πούμε ότι απλά στο τέλος  όλοι μαζί… (να κάτσετε να το δείτε, που τα θέλετε και όλα έτοιμα)!

Metal Lords

Λίγα, μάλλον αρκετά χρονάκια μετά, έρχεται μια άλλη ταινία, λίγο πιο άγρια αυτή τη φορά και έχει τον τίτλο Metal Lords. Ίντριγκες, συναυλίες, ταξίδια, ναρκωτικά, δημοσιότητα, θυσίες στο σατανά, σφαγμένες παρθένες είναι μόνο λίγα από αυτά… που δεν θα δείτε σε αυτή την ταινία. Όχι κάτσε..ιντριγκες έχουμε… συναυλία έχουμε..dafuck?

Αν ξενερώσατε που δεν έχει τα παραπάνω, τότε να σας πω απλά, πως υπεύθυνος για την ηχητική υπόκρουση που θα ακούτε κατά τη διάρκεια, είναι ο Tom Morello, δεν θα τον ακούσετε μόνο αλλά θα τον δείτε κι όλας, της γνωστής οικογενείας βεβαίως βεβαίως. Να σας φουσκώσω λίγο παραπάνω τα μυαλά; Ναι 🙂
Τα ονόματα Scott Ian, Kirk Hammett, Rob Halford σας λένε κάτι; Φήμες λένε πως κάπου φαίνονται και αυτοί οι δόλιοι… όχι εμείς, μια θεία μας από το χωριό μας το είπε…

Metal-Lords-new-movie

Για τους καμμένους του IMDB που παρακολουθούν τις βαθμολογίες για να δουν κάτι (τςτςτ), να σας πω πως πιάνει 6,8/10 (προσθέσαμε και εμείς το κάτι της μας).

Πως να γίνεις metal ή απλά διάβασε το story της ταινίας:

Έτσι για να σας βάλουμε στο κλίμα, ένας έφηβος που ονειρεύεται να γίνει “το πιο λαμπρό αστέρι”, δανείζεται λίγο από το μπριο αλλά και το τσαγανό της Αλίκης (Βουγιουκλάκη ντε) και προσπαθεί να αποδείξει το ταλέντο του, ενώ προσπαθεί να χτίσει ένα μεταλ συγκρότημα. Η κακή του συμπεριφορά όμως δεν τον αφήνει και καταστρέφει τα πάντα γύρω του, μέχρι που κάτι συμβαίνει και αλλάζουν όλα. Η μικρή Αλίκη, ε ο Hunter (Adrian Greensmith), έρχεται από χωρισμένους γονείς (κάτσε να σου χτίσω το προφίλ του κακού μεταλλά) αλλά πλούσια οικογένεια. Για να εκδικηθεί τον χωρισμό, γίνεται κακός, γίνεται metal και …ε δεν έχει άλλο. Πιθανόν να ανήκει στον δεκάλογο του μεταλλά αυτό…

Ο Hunter λοιπόν που ναι μεν βαρύ μέταλλο όχι αστεία, κάνει παρέα με τον μοναδικό του φίλο, τον Kevin (Jaeden Martell). Ένας μικρό looser της εποχής του, που δεν προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Παίζει απλά τύμπανα στο μάθημα μουσικής για να απέχει από άλλα. Ο Hunter όμως έχει δει έναν μικρό Lars (γελάτε όσοι ξέρετε..) στα μάτια του και προσπαθεί να τον κάνει να πιστέψει στο είδος μουσικής όπως και να τον κάνει να παίζει drums. Τον πείθει πως είναι το καλύτερο συγκρότημα ( duo stooges) και πρέπει να πάρουν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό του σχολείου. Έλα όπως που πέρα ότι του λείπει ένα άτομο για την μπάντα, βγαίνει και ο χειρότερος εαυτός του μικρού κθούλου.

Μην στα πολυλογώ μια γυναίκα μπαίνει στη μέση. Το ψυχάκι Emily (Isis Hainsworth) που θα τα αλλάξει όλα. ΆΤΙΜΕ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕ..

Πολλά σου είπα φίλε μου και καιρός είναι να αρχίσεις να το βλέπεις. Και αν είσαι κρυφομεταλλάς που περιμένει το συναυλιακό καλοκαίρι στην ΑΘήνα (και όχι μόνο), τότε πάρε μια κρύα μπυρίτσα και χάζεψε λίγο τι γίνεται στην ατζέντα μας!