Home Μουσική Μουσικά Νέα The Sweet Kill: Έρχεται δεύτερο LP με ένα Anthemic Post-Punk Video-Single...

The Sweet Kill: Έρχεται δεύτερο LP με ένα Anthemic Post-Punk Video-Single “Forbidden”

287
0
The Sweet Kill: Έρχεται δεύτερο LP με ένα Anthemic Post-Punk Video-Single “Forbidden”

Οι The Sweet Kill μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δεύτερου LP Nowhere με το τελευταίο τους video-single “Forbidden“.

Το νέο ολοκληρωμένο LP σε βινύλιο θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη του 2024 μέσω της Γερμανικής εταιρίας Young & Cold Records καθώς και της Αμερικάνικης Shadow Zone Records.

The Sweet Kill

Στο άκουσα και μόνο του single, θα καταλάβετε πως αφορά ένα post-punk project, που σίγουρα θα σας θυμίσει παλιά και αγαπημένο συγκροτήματα. Το συγκεκριμένο project αφορά ένα άτομο που επικεντρώνεται στην πιο σκοτεινή αλλά και gothic πλευρά του είδους.
Η ηχογράφηση και η παραγωγή του LP έγινε στο δικό του στούντιο, το SHADOW ZONE SOUND στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Pete Mills έγραψε το ηχητικό κινηματογραφικό ντεμπούτο Darkness των The Sweet Kill με σκοπό να εμπνεύσει όσους χάνονται στις σκιές της ζωής. Ο βελούδινος κροταλίζων βαρύτονος Mills διευθύνει ένα darkwave αριστούργημα ρομαντικής θλίψης που απηχεί τους θρήνους των The Cure και των Joy Division.

Με τη νεότερη πρόταση των The Sweet Kill “Forbidden“, ο Mills δημιουργεί μια down tempo ατμόσφαιρα που φέρνει τον ακροατή σε μια μελαγχολική σφαίρα.

Περιγράφοντας το τραγούδι ο Mills δήλωσε:

“Beneath the chilly glow of the moon, one might ponder, with a wry smile, the delicious conundrum of the forbidden. Ah, the thrill of diving into the depths of desire, to satiate an unnamable yearning! In the grand opera of life, some find their hearts drawn to the most enigmatic of duets, a dance shrouded in secrecy, away from the prying eyes of the world’s chorus”.

Forbidden

Το απόκοσμο βίντεο, είναι σκηνοθετημένο από την Ellen Hawk. Εισχωρεί σε αυτό το μυστηριώδες βασίλειο με ενθουσιασμό, παίρνοντάς μας σε μια παράξενη περιπλάνηση στο φως του φεγγαριού.

Η στοιχειωμένη φωνή του Pete Mills χρησιμεύει ως οδηγός σε αυτή τη σκιώδη περιπέτεια. Διαπερνώει το σκοτάδι με την ένταση και τη ζεστασιά της φλόγας ενός κεριού. Το σοβαρό του τραγούδι προσθέτει ένα στρώμα βάθους και ειλικρίνειας. Εμβαθύνει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, χρησιμοποιώντας ένα οπλοστάσιο από ψυχρά συνθετικά, ατμοσφαιρική κιθάρα και μελωδικό μπάσο για να σμιλέψει ένα υμνητικό hook με συναισθήματα που ματώνουν την καρδιά.

The Sweet Kill: Έρχεται δεύτερο LP με ένα Anthemic Post-Punk Video-Single “Forbidden”

Οι πρωταγωνιστές, απόβλητοι από τη φύση τους, παλεύουν με τις επιθυμίες τους στις σκιές. Ανάμεσα σε μυστικά και ψιθύρους. Το πάθος τους είναι έντονο αλλά και απαγορευμένο, οδηγώντας τους σε έναν παράδεισο όπου είναι εξόριστοι,. Καταβροχθίζονται από μια αγάπη τόσο σκοτεινή όσο και ακαταμάχητη.

“NOWHERE is about embracing the fear of the unknown with the magic fantastical faith, when these elements collide, portals to fourth dimensions appear.”

Σίγουρα θα βρείτε στοιχεία από The Cure και Bauhaus να αντηχούν μέσα από τις σφιχτές, μελαγχολικές φωνητικές ερμηνείες του Mills. Οι στίχοι και η μελωδία βρίσκονται κάπου ανάμεσα στους Editors και τους Fontaines D.C..

Website: http://www.thesweetkill.com
Twitter: https://twitter.com/thesweetkill
Youtube: https://www.youtube.com/thesweetkill
Instagram: https://www.instagram.com/thesweetkill/
Facebook: https://www.facebook.com/TheSweetKill/
Bandcamp: https://thesweetkill.bandcamp.com/releases
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/the-sweet-kill/285070330
Spotify: https://open.spotify.com/artist/445d0aCtpY1jmpLO87SfNu?si=x7ivetUYQ_yXII25w5ydDg