Home Μουσική Μουσικά Νέα O Sivert Høyem επιστρέφει στη Πάτρα με τη καινούρια του μπάντα !

O Sivert Høyem επιστρέφει στη Πάτρα με τη καινούρια του μπάντα !

260
0

O Sivert Høyem επιστρέφει στη Πάτρα με τη καινούρια του μπάντα ! Οι Paradise γεννούν θεούς – γεννούν δαίμονες και στις πρώτες (sold out) εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, ξεσήκωσαν κοινό και κριτικούς.

Oι Paradise με το πρώτο τους EP – που θα κυκλοφορήσει επίσημα στο τέλος του Οκτώβρη, θα έχει τίτλο τι άλλο από το όνομά τους και 4 τραγούδια: Goodbye 21st Century, Humiliation, Headwound, Crying – θα μας δώσουν μια γερή δόση αυτού, που κάθε ένα από τα μέλη τους ξέρουν να κάνουν τόσο καλά!

Ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει…
Σκοτεινοί, αινιγματικοί, αλλόκοτοι αλλά και τόσο οικείοι.
Η είδηση για τη δημιουργία των Paradise, μιας super band που αποτελείται από τους

Sivert Høyem (Madrugada), 
Rob Ellis (PJ Harvey),
Simone Butler (Primal Scream)
και Rob McVey (Marianne Faithfull band)

έφτασε για να κάψει τα ηχεία, λίγο μετά τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του Sivert στο Ηρώδειο.

Όλοι αναρωτηθήκαμε μετά από τα 2 sold out της Ακρόπολης «και τώρα τι ;», αλλά o Νορβηγός είχε ήδη την απάντηση: Πίσω στον πυρήνα, με μια μπάντα που θα οργώσει μικρούς χώρους και θα δονήσει συθέμελα όσους αγαπούν το φως και τη σκιά του.

Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock ‘n’ roll, στίχοι με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε.

Στην Αθήνα θα εμφανιστούν στο Gagarin 205 το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της επετείου των 15 χρόνων από την ίδρυσή του. Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα στην Αίθουσα Αίγλη και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

Βάλτε τις ημερομηνίες στο μυαλό σας και αφήστε την προσμονή να δυναμώνει.

http://paradiseband.uk/
https://www.facebook.com/ParadiseBandUK/

Οι φωτογραφίες του δελτίου τύπου είναι των: Rob Lewis, Maria Mochnacz, Dieter Wuschanski, Morten Andersen- George Stavrou.

Λίγα λόγια για τους Paradise – ως βιογραφικό

Γέννημα του ακαριαίου ενθουσιασμού που ένιωσαν σε μια τυχαία συνάντηση
στο Όσλο, οι Paradise δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να επαναφέρουν,
στον κορεσμένο και ψηφιακά εμμονικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγχρονο κόσμο, την αμεσότητα μιας εκρηκτικής live εμφάνισης.

Οι Paradise είναι μια νέα σκοτεινή, αινιγματική πρόταση, που βρίσκει ζωή μέσα από την ύπαρξή της επί σκηνής και στόχος της είναι η φυγή από τις παγίδες
της εποχής του διαδικτύου. Στηρίζονται στην απλότητα, στο παρόν, στο «τώρα», φέρνουν τη λύτρωση που μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από την πραγματικότητα του «είναι», τόσο εκρηκτικοί όσο και λυρικοί, αλχημιστές ήχων κι αισθημάτων, με ένα δικό τους, μοναδικό τρόπο.

Οι Paradise υπάρχουν και δεν υπάρχουν, βρίσκονται «εδώ» και αντικατοπτρίζουν το «τώρα» όσο ετοιμάζονται για τη μεγάλη απόδραση. Το μέσο είναι ο μεστός rock ήχος τους με όλες τις καταραμένες χάρες του, που πηγαία αναβλύζουν από την ψυχή τους… Το μήνυμα είναι η αντίσταση και ο θυμός «τόσο – όσο», η αποδοχή και η παρηγοριά. Πάντα κάτω από την επιφάνεια του Παράδεισου καραδοκεί η αποσύνθεση … ας μην ανησυχούμε όμως! Η πιο μεγαλειώδης ζούγκλα γεννιέται μέσα από την ίδια της τη σήψη.

Oι Paradise είναι οι: Sivert Høyem (Madrugada), Rob Ellis (PJ Harvey), Simone Butler (Primal Scream) & Rob McVey (Marianne Faithfull band)

Πάτρα – Παρασκευή 24 Νοεμβρίου – Αίθουσα Αίγλη

http://paradiseband.uk/
https://www.facebook.com/ParadiseBandUK/

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
Paradise live – Αίγλη Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Πατρέων

Εισιτήρια

early birds :
20€ (100 first) SOLD OUT

Προπώληση :
25€
22€ ειδικές κατηγορίες

Ταμείο
28€

σημεία προπώλησης
– Discover Bookstore
– γωνιά του βιβλίου
– Το Θρανίο
– 11876
– https://www.viva.gr/tickets/music/aigli-polixoros-politismou/paradise-live-in-patras/