Home Μουσική Μουσικά Νέα Νέο άλμπουμ από τον Roger Waters -The Wall

Νέο άλμπουμ από τον Roger Waters -The Wall


Το ομώνυμο soundtrack από την ταινία μεγάλου μήκους, «Roger Waters The Wall», των Roger Waters και Sean Evans, θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου στην Ελλάδα από την Feelgood Records. H ταινία παρουσιάζει την επική περιοδεία που έκανε για 2 χρόνια ο Waters παρουσιάζοντας το “The Wall Live”. Μια  rock ‘n’ roll παράσταση που μετέφερε ένα ισχυρό μήνυμα ειρήνης και συμπόνιας, το “The Wall Live” έγινε ένα event που κανείς fan σε όλο τον κόσμο δεν έπρεπε να χάσει. Το show παρακολούθησαν πάνω από 4.5 εκ. άνθρωποι, σε 4 ηπείρους σε παραπάνω από 200 συναυλίες, μερικές εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν και στην Ελλάδα. Μάλιστα, το “Τhe Wall Live” Το “The Wall Live” έγινε η πιο πετυχημένη παγκοσμίως περιοδεία solo καλλιτέχνη στην ιστορία της μουσικής.

 Η παραγωγή του «Roger Waters The Wall» έγινε από τον Nigel Godrich (Radiohead, Beck, Paul McCartney) και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Το soundtrack αποτελεί το απόλυτο ενθύμιο της συναυλίας, όχι μόνο για όσους την παρακολούθησαν, αλλά και για όσους δεν πήγαν και για όσους μπορεί ν’ ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το “The Wall”


H ταινία “ROGER WATERS THE WALL” έρχεται σύντομα σε BLU-RAY & DVD από την Feelgood Entertainment.


Disc 1

1.    In the Flesh?

2.   The Thin Ice

3.   Another Brick in the Wall, Pt. 1

4.   The Happiest Days of Our Lives

5.   Another Brick in the Wall, Pt. 2

6.  The Ballad of Jean Charles de Menezes

7.   Mother

8.   Goodbye Blue Sky

9.   Empty Spaces

10. What Shall We Do Now?

11.  Young Lust

12. One of My Turns

13. Don’t Leave Me Now

14. Another Brick in the Wall, Pt. 3

15. Last Few Bricks

16. Goodbye Cruel World


Disc 2

1.  Hey You

2.   Is There Anybody Out There?

3.    Nobody Home

4.    Vera

5.    Bring the Boys Back Home

6.    Comfortably Numb

7.     The Show Must Go On

8.    In The Flesh

9.    Run Like Hell

10.  Waiting for the Worms

11.  Stop

12.  The Trial

13.  Outside the Wall

Soundtrack band members

Vocals, Guitar and Bass: Roger Waters

Guitars: Dave Kilminster

Guitars: Snowy White

Guitars: G.E. Smith

Keyboards: Jon Carin

Hammond & Piano: Harry Waters

Drums: Graham Broad

Vocals: Robbie Wyckoff

Background Vocals: Jon Joyce

Background Vocals: Pat Lennon

Background Vocals: Mark Lennon

Background Vocals: Kipp Lennon