Home Μουσική Μουσικά Νέα Kovacs: Τι θα έλεγες για λίγο Till Lindemann στο νέο single

Kovacs: Τι θα έλεγες για λίγο Till Lindemann στο νέο single

183
1
Kovacs: Τι θα έλεγες για λίγο Till Lindemann στο νέο single

Η Ολλανδή ντίβα της soul, Kovacs, κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο της άλμπουμ, “Child of sin”! Για όσους δεν γνωρίζουν, η νέα της δουλειά είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, από τη δική της δισκογραφική εταιρία!

Kovacs: Τι θα έλεγες για λίγο Till Lindemann στο νέο single

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το single που περιμέναμε με τον τραγουδιστή των RAMMSTEIN, Till Lindemann! Δεν ξέρω κατά πόσο περιμένατε ή πιστέψατε σε μια τέτοια συνεργασία, το σίγουρο είναι πως έχει πολλά να δώσει.

«Η υπερανάλυση οδηγεί στο χάσιμο της προσωπικής σύνδεσης και του αντίκτυπου ενός τραγουδιού»
Η Sharon Kovacs εντυπωσιάζει με το τρίτο άλμπουμ της, “Child of sin

Ύστερα από δύο χρόνια φόβου για την πανδημία και απειλών για lockdown, η Sharon Kovacs επιστρέφει με το τρίτο της άλμπουμ, “Child of sin”. Η μουσική, τα video clip, τα ρούχα, το make-up, το εξώφυλλο του δίσκου και όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι αποκλειστικά δικό της έργο. Ο τρίτος της δίσκος, είναι μία κλιμάκωση όλων όσων έχει μάθει τα τελευταία χρόνια. Εκατό τοις εκατό ωμός, τίμιος και ανεξάρτητος.

«Μου πήρε λίγο χρόνο να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα»
«Αλλά ήθελα να είμαι τίμια με τον εαυτό μου, οπότε δεν κρύβω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω».

Το αποτέλεσμα είναι μία συλλογή υψηλά αποτελεσματικών τραγουδιών, που σχηματίζουν ένα σύνολο με συνοχή. Από μουσικής άποψης, υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία που περιμένει τον κόσμο να την ανακαλύψει. Το “Bang bang” φέρνει στο νου το Πορτογαλικό ταγκό, το “Not scared of giants” αγκαλιάζει τα τούρκικα έγχορδα και το ομώνυμο τραγούδι, είναι ένα ντουέτο με τον Till Lindemann, τραγουδιστή των Γερμανών RAMMSTEIN.

«Η δουλειά με τον Till, ήταν μία διαδικασία εκμάθησης για μένα, απολάμβανα κάθε λεπτομέρεια. Ο κόσμος πραγματικά δείχνει να πιστεύει στο τραγούδι, στη συνεργασία, στο μήνυμα. Φαίνεται να τους αγγίζει, κάτι που με ενθουσιάζει».

Κάθε τραγούδι παρουσιάζει φωνητικές προκλήσεις σε ψιλές και χαμηλές νότες, με πολλά επίπεδα και δυναμικές. Αυτό που θα ακούσει ο ακροατής, δεν είναι παρά η πρώτη προσπάθεια ηχογράφησης, τις περισσότερες φορές.

«Με το ντεμπούτο μου, ίσα που μπορούσα να νιώσω απελευθερωμένη. Με το δεύτερο άλμπουμ, κάποιες λεπτομέρειες είχαν χαθεί. Τώρα όλα είναι τέλεια από το ξεκίνημα.
Η υπερανάλυση οδηγεί στο χάσιμο της προσωπικής σύνδεσης και του αντίκτυπου ενός τραγουδιού.

Η Sharon Kovacs είναι ευχαριστημένη. «Έπρεπε να ψάξω βαθιά να βρω την ευτυχία μου. Το χρυσωρυχείο μου, δεν έχει χρυσό ή χρήματα, αλλά την προσωπική μου ευτυχία. Έχω ακόμα πολύ δρόμο να διαβώ και η έρευνα δεν τελειώνει ποτέ, αλλά υπάρχουν φωτεινά σημεία και στιγμές πανηγυρισμών.

Κάτι έχει αρχίσει να γιατρεύεται μέσα μου. Το “Child of sin“, είναι η ισχυρή κάρτα εργασίας της Sharon Kovacs, είναι πλέον απελευθερωμένη στο δρόμο της τύχης, την οποία έχει κερδίσει με τη σκληρή δουλειά της. Κυκλοφορεί από τις 13 Ιανουαρίου, σε βινύλιο, CD, streaming και σ’ έναν συναυλιακό χώρο δίπλα σου.

Εμείς έχουμε ακούσει ήδη το νέο δίσκο και έχουμε γράψει για αυτό. Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα, δεν έχεις από το να πατήσεις εδώ.

Ο τρίτος της δίσκος, είναι μία κλιμάκωση όλων όσων έχει μάθει τα τελευταία χρόνια. Εκατό τοις εκατό ωμός, τίμιος και ανεξάρτητος. «Μου πήρε λίγο χρόνο να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα», λέει η Sharon. «Αλλά ήθελα να είμαι τίμια με τον εαυτό μου, οπότε δεν κρύβω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω».

Κάνε την αγορά σου εδώ.

1 COMMENT

Comments are closed.