Οι Βολιώτες Exilium Noctis παρουσίασαν ένα ακόμα νέο single μαζί με το video που το συνοδεύει. Ο λόγος για το “Devil’s March” από το επερχόμενο album τους “Pactum Diaboli” που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου από την Black Lion Records
Για προπαραγγελία μπείτε στο παρακάτω link: music.blacklion.nu/ExiliumNoctis

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του single “God’s Demise” οι Exilium Noctis επιστρέφουν δυναμικά…
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “God’s Demise” οι Exilium Noctis επιστρέφουν πιο ώριμοι και πιο δεμένοι μουσικά, με το δεύτερο album τους “Pactum Diaboli” που ανυπομονούμε να ακούσουμε!

Όπως φαίνεται, πρόκειται για μια σκοτεινή και επιβλητική δουλειά, τόσο μουσικά όσο και συνθετικά. Θα βρούμε αναφορές στη θρησκευτική σύγκρουση, την ανθρώπινη ψυχή αλλά και το φαουστιανό σύμφωνο με τον Μεφιστοφελή.
Exilium Noctis “Pactum Diaboli”: o τίτλος του album συμβολίζει την αιώνια πάλη ανάμεσα στον πειρασμό και τη λύτρωση της ψυχής.
Αυτό το album, όπως αναφέρει και το συγκρότημα στην επίσημη ανακοίνωσή του, εμβαθύνει στην έννοια της σύναψης συμφωνιών με τον διάβολο. Ο τίτλος “Pactum Diaboli” συμβολίζει την αιώνια πάλη ανάμεσα στον πειρασμό και τη λύτρωση της ψυχής.
Όπως έχει δηλώσει άλλωστε και το συγκρότημα το alum είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Faust και περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Henri attler (GodDethroned) στο ομότιτλο κομμάτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σηματοδότησε την εξέλιξη στον ήχο του συγκροτήματος, ενσωματώνοντας πιο τεχνικά riffs και πολύπλοκες συνθέσεις. H συνεργασία τους με την Black Lion Records ανακοινώθηκε επίσημα τον Οκτώβριο και ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα.
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει Exilium Noctis
Ετοιμολογικά Exilium σημαίνει αυτοί που έχουν εξοριστεί (από την χώρα τους) ή έχουν αποκληρωθεί και φυσικά Noctis της νύχτας (ή νύχτα). Σε συνέντευξη που μας είχαν παραχωρήσει, ο Thyragon συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι ως προσωπικότητα πάντα ένιωθε “εξόριστος” λόγω των επιλογών του. Ως σύνολο ήθελαν να καταδείξουν μια ατμόσφαιρα που θα ήταν εφάμιλλη όσων νιώθουν και θέλουν να εκφράσουν. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ
Δημιουργήθηκαν στο Βόλο το 2021
από τους Alpha και Omega. Η συνεργασία τους ξεκίνησε στα πλαίσια της επιθυμίας τους να μοιραστούν τα κοινά μουσικά τους γούστα. Πολύ σύντομα όμως εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο. Μια πολλά υποσχόμενη προοπτική γεννήθηκε και μόλις ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2022, κυκλοφόρησε το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο “Fragments Of Apocalypse” από τη Sleazy Rider Records.
To μεράκι και η δημιουργικότητα τους χαρακτηρίζει. Τα μουσικά τους αποτέλεσμα, αλλά και η ενέργεια και το πάθος που τους διακρίνει είναι αυτά που ενδεχόμενα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τόσες άλλες black/death μπάντες της χώρας μας.

Tracklist
1. Adventus Tenebrarum
2. All Shall Burn
3. Pactum Diaboli
4. Fall Of Babylon
5. Deorum Cremator
6. God’s Demise
7. Priest Of Blasphemy
8. Devil’s March
9. Rise Of Serpent
Ο προγραμματισμός, μίξη και mastering του “Pactum Diaboli” έγινε στο Sound Abuse Productions Studio, στην Αθήνα, από τον Psychon. Η ηχογράφηση έγινε στα S.Recordings Studios, στον Βόλο, από τον Σπύρο Χαρμάνη. Το artwork του δίσκου επιμελήθηκε ο Κυριάκος Μπαλάνος.
Το single “Devil’s March” είναι πλέον διαθέσιμο και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να δείτε το επίσημο μουσικό video εδώ:
Ο δρόμος προς την καταστροφή είναι στρωμένος με φωτιά και συμφωνίες σφραγισμένες στις σκιές…
Κινηματογράφηση: Γιώργος Μπέγκας
Μοντάζ & Post Production: Γιώργος Μπέγκας, Στράτος Κουντουράς
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ασπασία Μπότα
Καλλιτέχνης μακιγιάζ: Σταυριάνα Ανδριωτάκη
Μεφιστοφελής: Απόστολος Μπότας
Φάουστ: Θωμάς Τσιριγωτάκης
Οι Exilium Noctis είναι
Thyragon – Φωνητικά
Vinterblod – Κιθάρες
Moloch – Κιθάρες
Ωμέγα – Μπάσο
Στις 29 Μαρτίου εμφανίζονται μαζί με τους Deviser στην Λάρισα. Τσέκαρες την ατζέντα μας;
Βρείτε τους στα social:
Facebook – Instagram – Bandcamp – Spotify
[…] Σε συνέντευξη που μας είχαν παραχωρήσει, ο Thyragon είχε αναφέρει ότι ως προσωπικότητα πάντα ένιωθε “εξόριστος” λόγω των επιλογών του. Ως σύνολο ήθελαν να καταδείξουν μια ατμόσφαιρα που θα ήταν εφάμιλλη όσων νιώθουν και θέλουν να εκφράσουν. Κάτι που είχαμε αναφέρει και εδώ. […]
Comments are closed.