Home Μουσική Μουσικά Νέα To 5055 των Mob αναδομήθηκε από UNKLE και κυκλοφορεί από την Veego!

To 5055 των Mob αναδομήθηκε από UNKLE και κυκλοφορεί από την Veego!

554
0
5055

Το τζαζ τρίο MOb κυκλοφορεί το «5055» . Remixed από τον James Lavelle των UNKLE, σε κυκλοφορία από την Veego Records.

Το «5055» περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο LP των MOb «MOb 1». Αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα του ήχου της σύγχρονης τζαζ. Eξερευνεί παράλληλα kraut, post-punk και cinematic επιρροές.

Σε αυτή τη νέα remixed έκδοση, ο James Lavelle των UNKLE αφαιρεί τα στρώματα των synths, των loops και των drones από την αρχική σύνθεση του τρίο. Δημιουργώντας μια πιο up-tempo, trip-hop εκδοχή. Ενισχύοντας τα cinematic χαρακτηριστικά του τραγουδιού.

Ο James Lavelle άκουσε για πρώτη φορά το «5055» στην εκπομπή του Gilles Petterson στο BBC Radio 6. Αποφάσισε να το προσθέσει στη λίστα του στο Spotify.

Άκου το εδώ!

Η ιδέα ενός remix προέκυψε το καλοκαίρι του 2023. Ο Lavelle επισκέφτηκε την Ελλάδα για μια συναυλία. Συναντήθηκε με τους MOb, οι οποίοι του έδωσαν ένα αντίγραφο του ντεμπούτου άλμπουμ τους και του ζήτησαν να κάνει ένα remix σε ένα από τα τραγούδια τους. Ο Lavelle διάλεξε το «5055». Και το ξαναδούλεψε με βάση το μοναδικό στυλ των UNKLE.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πέρα από την αρχική ψηφιακή του κυκλοφορία, το remix του «5055» θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη νέα δουλειά των MOb, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024

Παράλληλα με την ψηφιακή κυκλοφορία αυτού του remix, η Veego Records είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δεύτερη έκδοση του sold out περιορισμένης έκδοσης LP του MOb. Σε τιρκουάζ χρώμα, περιορισμένη στα 300 αντίτυπα.