Home Μουσική Άρθρα PRETTY MAIDS – Undress Your Madness

PRETTY MAIDS – Undress Your Madness

Pretty Maids

Η επιστροφή των PRETTY MAIDS   με το νέο τους LP που εχει ως επίσημη κυκλοφορία την 08.11.2019  είναι γεγονός.

Το Tracklist του νέου LP
1. Intro
2. Serpentine
3. Firesoul Fly
4. Undress Your Madness
5. Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven)
6. Runaway World
7. If You Want Peace (Prepare For War)
8. Slavedriver
9. Shadowlands
10. Black Thunder
11. Strength Of A Rose

Line-up: Ronnie Atkins – Voice
Ken Hammer – Guitars
Rene Shades – Bass
Chris Laney – Keyboards
Allan Sørensen – Drums

Produced by: Jacob Hansen

Απολαύστε το πρώτο κομμάτι με τον τίτλο “Undress Your Madness” 

Previous articleCULT OF THE AMPS vol. III
Next articleOzzy – Under The Graveyard



Please enter your comment!
Please enter your name here