Home Μουσική Άρθρα Helloween or else Pumpkins United…

Helloween or else Pumpkins United…

235
0
Helloween

Ο ευσεβής πόθος εκπληρώνεται επιτέλους! Το Σάββατο 17 Ιουνίου έρχονται στην Πλατεία Νερού, οι Helloween. από το πολυαγαπημένο πλέον, Release festival.  Θα είμαστε στην ακόμα πιο ευχάριστη θέση να τους δούμε στην United Forces περιοδεία, όπου κάθε οπαδός, κάθε περιόδου της μπάντας θα ευχαριστηθεί.

Από το 1985 που κυκλοφορούν το Walls of Jericho έχουν κερδίσει το στοίχημα! Βρήκαν τη συνταγή ή έχουν κάνει κάποια συμφωνία με το διάολο… πάντως είναι στη κορυφή του Power Metal αδιαμφισβήτητα.

Ας μιλήσουμε λίγο για δισκογραφία

Τα Keeper of the Seven Keys Part I και Keeper of the Seven Keys Part II είναι η βίβλος τους είδους. Είναι ντροπή να μην υπάρχουν σε κάθε δισκογραφία που σέβεται έστω λίγο τον εαυτό της και έχουν επηρεάζει όλες τις μετέπειτα μπάντες. Έπειτα έχουμε μια μικρή πτώση, λόγω αποχώρησης ενός από τους πιο επιδραστικούς κιθαρίστες, Kai Hansen, με τα Pink Bubbles Go Ape και Chameleon αλλά και πάλι η ποιότητα είναι εξαιρετική.

Έπειτα έρχεται και η αποχώρηση του χαρακτηριστικού Michael Kiske η οποία θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν καταστροφική. Ο υπέροχος και τσαχπίνης Andi Deris έρχεται να σώσει την κατάσταση με το εξαιρετικό Master of the Rings. Ο κόσμος τον αγκάλιασε, τον λάτρεψε και του έδωσε αέρα να δημιουργήσει.

Τα The Time of the Oath και Better than Raw είναι iconic άλμπουμς και σταθμός για την καριέρα τους.

Το Metal Jukebox είναι μια κυκλοφορία για fans μόνο με διασκευές για το χαβαλέ, ενώ το The Dark Ride είναι ιδανικό για ποδαρικό στα 00s.

Το Rabbit Don’t Come Easy, ίσως να μη θεωρείται και σούπερ, αλλά έφερε μαζί του τον Sascha Gerstner, τότε πιτσιρίκι 25 χρόνων, μα μορφή που έχει εγκατασταθεί πλήρως στο lineup, κάτι που μάλλον τότε δεν περίμενε κανείς.

Το Keeper of the Seven Keys – The Legacy τους βάζει ξανά στο παιχνίδι, φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο άλμπουμ με τέτοιο τίτλο, ενώ το Gambling with the Devil είναι εξαιρετικό, βγάζοντας μια απίστευτα δεμένη μπάντα. Το Unarmed ήταν για την πλάκα τους κυκλοφορία, για να πάρουν μια ανάσα για το φοβερό 7 Sinners.

Οι Helloween δεν βγάζουν τίποτα μέτριο, δουλεύουν, περιοδεύουν και ακούνε τον κόσμο τους. Straight Out of Hell και My God-Given Right είναι ο ορισμός της ποιότητας, ενώ το ότι υπολογίζουν τους fans τους το βλέπουμε και ακούμε στο Helloween.

Όλο το παρεάκι μαζεμένο. Μαζί με Kiske και Hansen μαζί, δημιουργούν ένα νοσταλγικό άλμπουμ και περιοδεύουν μαζί σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα τους απολαύσουμε σε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές τους! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει καταλάβει το πόσο σημαντική συναυλία είναι αυτή.

Γνωρίζεις ποιοι είναι οι Helloween;

Markus Grosskopf, απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες του metal.
Michael Weikath από τις πιο ηγετικές.
Kai Hansen, μια ιστορία μόνος του.
Michael Kiske, το πιο χαρακτηριστικό λαρύγγι.
Andi Deris, μια φοβερή και πανέξυπνη φιγούρα.
Sascha Gerstner μια πανέμορφη μορφή, μα και ταλαντούχα.
Dani Löble, τεχνίτης.

Όλοι αυτοί θα είναι μαζεμένοι σε μια σκηνή μπροστά μας.

Θα ακούσουμε κομματάρες και θα μείνουμε μαζί τους στην ιστορία μόνο και μόνο γιατί τους παρακολουθήσαμε.