Home Μουσική Άρθρα Πάμε για stalking??

Πάμε για stalking??

191
0

Η ημερομηνία για την παρουσίαση του νέου LP των NIGHTSTALKER στο Gagarin πλησιάζει και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο επικείμενο Live μιας από τις μεγαλύτερες μπάντες που έχει αναδείξει η εγχώρια μουσική σκηνή.

Ως πιστός «stalker» από τα εφηβικά μου χρόνια θεωρώ πως πραγματικά οι συνθέσεις αυτού του γκρουπ απλά αδικήθηκαν μιας και είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε αυτή την χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=t2qD3OYp_z8

Από την δεκαετία του 90 έως και σήμερα πιστοί σε αυτό που κάνουν, έφτασαν να ηγούνται μιας μουσικής σκηνής που τώρα αυτήν την εποχή βρίσκεται στο απόγειο της, με πολλά νέα γκρουπ να έχουν πλαισιώσει το συγκεκριμένο μουσικό «είδος» ανανεώνοντας και αυξάνοντας τους οπαδούς των ελληνικών συγκροτημάτων.

Θα ήταν πολύ λίγο να περιγράψω με λόγια το πόσο δυνατό όνομα είναι οι NIGHTSTALKER σε όλα τα επίπεδα, σε live εμφανίσεις, σε συμπεριφορά, σε δημιουργικότητα.

Η απλότητα τους και χρησιμοποιώντας ως μοναδικό τους όπλο την μουσική τους και μόνο, χωρίς να τους ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο, μείνανε σε δύσκολες εποχές ζωντανοί μέσα στο χρόνο γιατί απλά παρέμειναν ως έχουν.

Άσχετα αν κάποιοι ακούνε αυτό που NIGHTSTALKER μουσικά παρουσιάζουν, είναι σίγουρο πως συμφωνούμε ότι αξίζουν ένα μεγάλο «respect».

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησαν την νέα τους δισκογραφική δουλεία με τον τίτλο «As Above So Below» (http://p314.gr/?p=2497) και πρόσθεσαν άλλο ένα καλοδουλεμένο & εμπνευσμένο LP στο «οπλοστάσιο» τους.

Το μόνο που μένει είναι να τους απολαύσουμε στο GAGARIN σε λίγες μέρες ζωντανά και να περάσουμε άλλη μια υπέροχη βραδιά, σαν όλες τις προηγούμενες όλα αυτά τα χρόνια.

Ο μόνος κίνδυνος είναι να μεταμορφωθούμε σε ZOMBIE !!

SEE YOU THERE NOIZERS !!!!!!!