Home Μουσική Συνεντεύξεις After Evolution: Η Nikolette Olsson μας μιλά για τη νέα τους δουλειά

After Evolution: Η Nikolette Olsson μας μιλά για τη νέα τους δουλειά

323
0
After Evolution

Οι After Evolution μιλάνε στην Ελίνα Παπαχριστοφόρου και μας συστήνουν τη νέα τους δουλειά.

Το War of the Worlds είναι το άλμπουμ των After evolution . Είναι μια ιστορία που αφορά τους δεσμούς του καλλιτέχνη με τον εαυτό του . Απαρτίζεται από σκοτεινές μελωδίες ,μερικά πιο φωτεινά majore μέρη καθώς και μια ωδή στον πόνο, την ελπίδα , τη ζωή και τον θάνατο .

Οι στίχοι του αληθινά ποιήματα παντρεύονται με τη μουσική και ιστορίες από αρχαίους άλλους κόσμους . Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε πιο καλά το γκρουπ μέσα από μια συνέντευξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω :

1.Τι σημαίνει για εσάς “War of the Worlds”και ποιο είναι το πιο κρίσιμο μήνυμα που θέλετε να περάσετε μέσα από τη μουσική σας;

– Ο “War of the Worlds” αφορά τον πόλεμο μεταξύ της ανθρωπότητας και των δαιμόνων, των φαντασμάτων και όλων αυτών των οντοτήτων, επειδή οι άνθρωποι ήθελαν να κυβερνήσουν τον κόσμο με τη μαγεία που δεν είχαν και χρησιμοποιούσαν τις δυνάμεις τους όχι με σύνεση. Έτσι, ολόκληρο το άλμπουμ αφορά την ιστορία και το τι συνέβη στο παρελθόν και πώς ο κύριος χαρακτήρας πρόκειται να ισορροπήσει και πάλι τους δύο κόσμους για να αποκαταστήσει την ειρήνη. Είναι μια ιστορία φαντασίας που δημιούργησα για τον αρχαίο κόσμο πολύ μακριά. Αν διαβάσετε τους στίχους του κάθε τραγουδιού θα σας δώσει μια ολόκληρη ιστορία τραγούδι προς τραγούδι. Κάθε τραγούδι είναι σαν ένα άλλο κεφάλαιο.

2.Ποιο είναι το τραγούδι που σε έκανε να νιώσεις το πιο έντονο συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης ?

– Ήταν το “Nothing left but pain”, γιατί μιλάει για την ελπίδα που έχουμε όλοι στην καρδιά μας ακόμα και αν ο κόσμος και τα πάντα είναι εναντίον μας. Έτσι, το τραγούδι σου δίνει τα vibes όπως “μην τα παρατάς ποτέ και αγωνίσου για αυτό που πιστεύεις, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει”. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχει μείνει τίποτα, έχουμε ακόμα ελπίδα και όνειρα για τα οποία μπορούμε να παλέψουμε.

3.Ποιο είναι το όνειρό σας για το αύριο και πώς αυτό συνδέεται με τη μουσική σας ?

– Το όνειρό μας ως μπάντα είναι να γίνουμε παγκοσμίως γνωστή μπάντα στο επίπεδο των Nightwish, Evanescence κλπ. Να συνεχίσουμε να κάνουμε πρωτότυπη μουσική με ιστορία και να παίζουμε στα καλύτερα δυνατά φεστιβάλ.

4.Περιγράψτε την καλύτερη και τη χειρότερη μέρα στη ζωή της μπάντας και κατά τη διάρκεια της δουλειάς στο war of worlds?

– Λοιπόν, η χειρότερη μέρα ήταν, όταν ήμασταν 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε για το στούντιο στην Ιταλία και ο ντράμερ μας αποφάσισε να εγκαταλείψει το συγκρότημα. Ήταν πραγματικά αγχωτικό για εμάς να βρούμε κάποιον ντράμερ στο στούντιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Βρήκαμε έναν και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό!. Και η καλύτερη μέρα της μπάντας μας ήταν, όταν επιτέλους κυκλοφορήσαμε το άλμπουμ και όταν ηχογραφήσαμε το πρώτο μας επίσημο άλμπουμ “War of the Worlds” στο στούντιο και υπογράψαμε συμβόλαιο με τη WormHoleDeath και όταν φτάσαμε σίγουρα τις 214.000 προβολές στο Youtube!

5.Τι επιτεύγματα βλέπετε να πετυχαίνουν οι After Evolution στα επόμενα 5 χρόνια όπως φαντάζεστε τον εαυτό σας ?

– Βλέπω ότι θα ηχογραφήσουμε άλλο ένα άλμπουμ το οποίο θα είναι πιο επιτυχημένο από το “War of the Worlds”. Θα μπούμε στα μεγαλύτερα rock και metal φεστιβάλ στην Ευρώπη . Επίσης θα προγραμματίσουμε κάποια περιοδεία στην Αμερική! Είναι πολλή δουλειά αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε σκληρά και στον κόσμο αρέσει η μουσική μας, οπότε πιστεύω ότι είναι εφικτό!

6.Ποια είναι τα σχέδιά σας όσον αφορά τις ζωντανές συναυλίες όσον αφορά την προώθηση της μουσικής σας ?

– Σχεδιάζουμε τώρα κάποιες ημερομηνίες περιοδείας κατά μήκος της Τσεχικής Δημοκρατίας. Έχουμε έρθει σε επαφή με μερικούς πράκτορες κρατήσεων και φεστιβάλ επίσης για να δείξουμε τους εαυτούς μας και εκτός της Τσεχικής Δημοκρατίας. Έτσι θα δούμε πού μπορεί να μας πάει η μουσική και ποιος θα μας συμπεριλάβει και πού!

7.Τι είναι αυτό που σας κάνει να παθιάζεστε με τη μουσική;

– Η ικανότητα να μπορείς να μιλάς στους ανθρώπους μέσω της μουσικής. Όχι μόνο με λόγια, αλλά με την ενέργεια της μουσικής, τη διάθεση του τραγουδιού. Να τους αφήσουμε να νιώσουν τη μουσική. Να ακούσουν την ιστορία χωρίς λόγια και επικές ορχήστρες!

8.Ποια είναι η αγαπημένη σας έμπνευση και ποια διασκευή θα αφιερώνατε στους θαυμαστές σας;

– Η έμπνευσή μου είναι η επική μουσική ταινιών και παιχνιδιών, αυτό είναι που με εμπνέει στη μουσική μου. Και ποια διασκευή θα αφιέρωνα; . Θέλω να πω ότι δεν είμαστε συγκρότημα διασκευών οπότε δεν έχω κάποια διασκευή να αφιερώσω στους οπαδούς μας. Αλλά σας ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη συνέντευξη και ευχαριστώ τους αναγνώστες για το χρόνο τους! Ελπίζω να σας δούμε όλους σύντομα στη σκηνή!

Αν θέλετε να μαθαίνετε νέα των After Evolution , τότε ακολουθήστε τους στο facebook.