Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Yoshiki: ‘Under The Sky’ Documentary

Yoshiki: ‘Under The Sky’ Documentary

363
0
yoshiki _ under the sky _documentary

Το μουσικό ντοκιμαντέρ “Yoshiki: Under The Sky” θα κάνει διεθνή πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στην Times Square της Νέας Υόρκης!!! O παγκοσμίου φήμης μουσικός και συνθέτης Yoshiki ηγείται μιας συναυλίας με κορυφαίους μουσικούς και καλλιτέχνες.

Σε σκηνοθεσία του ίδιου, το έργο αυτό είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του. Το concept ξεκίνησε κατά την πρόσφατη περίοδο του lockdown που οι καλλιτέχνες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους.

Ποιός είναι ο Yoshiki;

Είναι συνθέτης, ντράμερ, πιανίστας και ηγέτης των συγκροτημάτων X JAPAN και THE LAST ROCKSTARS. Είναι όμως και ως καταξιωμένος ως σόλο καλλιτέχνης. Πρόκειται ίσως για έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς και συνθέτες στην Ιαπωνική ιστορία. Έχει συνθέσει αρκετά soundtrack ταινιών του Χόλιγουντ. Επίσης έχει συνθέσει κοντσέρτο για τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας. Και το επίσημο τραγούδι για τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, δικό του είναι! Έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη φιλανθρωπία του.

yoshiki under the sky

Ο Yoshiki έχει συγκεντρώσει πολλούς καλλιτέχνες σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό ταξίδι και οι φωνές τους ενώνονται πέρα από τα διεθνή σύνορα. Η ταινία περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – δυνατές ζωντανές εμφανίσεις από τους THE CHAINSMOKERS, St. Vincent, Sarah Brightman, SCORPIONS, Hyde, Sugizo, SIXTONES, Jane Zhang, Lindsey Stirling, Nicole Scherzinger.

Στη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ “Under The Sky” παρεμβάλλονται συνεντεύξεις με τον Yoshiki σχετικά με το πάθος του για τη μουσική και τον πόνο όταν έχασε αγαπημένα του πρόσωπα. Η ταινία εξυμνεί τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και την αποφασιστικότητα του να μην τα παρατήσει ποτέ.

Δεν ήξερα πότε θα μπορούσαμε όλοι να συγκεντρωθούμε στο ίδιο μέρος και να μοιραστούμε τη χαρά της μουσικής. Ερχόμενοι σε επαφή με αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια θεατρική εμπειρία για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους όσοι μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι

Το ντοκιμαντέρ του για το θρυλικό Ιαπωνικό συγκρότημα X JAPAN με τίτλο “We Are X” (2016) κέρδισε βραβεία στα κινηματογραφικά φεστιβάλ SXSW και Sundance.