Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!

Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!

539
0
Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!

Το Wicked αποτελεί αναπόσπαστη μεταφορά του μυθιστορήματος του L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz. Κυκλοφόρησε το 1900, ενώ η ταινία εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1939.

Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!

Είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά δύο μερών του ομώνυμου σκηνικού μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Jon M. Chu σε σενάριο των Winnie Holzman και Stephen Schwartz.

Το cast δεν είναι τυχαίο

Πρωταγωνίστριες είναι η Ariana Grande και η Cynthia Erivo, όπου και ζωντανεύουν την ιστορία του Oz στη κινηματογραφική οθόνη, από την Universal Pictures!

Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!
Michelle Yeoh

Η Madame Morrible, την οποία υποδύεται η Michelle Yeoh, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ξεκάθαρα τη μορφή της.
Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Jonathan Bailey ως Fiyero, Ethan Slater ως Boq, Marissa Bode ως Nessaros και Jeff Goldblum στο θρυλικό μάγο του Οζ (Wizard of Oz).

Δείτε το trailer της ταινίας:

Ο σκηνοθέτης Jon M. Chu που οραματίστηκε την κινηματογραφική μεταφορά της Σμαραγδένιας Πόλης του Wicked, τόλμησε να χρησιμοποιήσει περισσότερες κατασκευές και επινοημένα εφέ παρά CGI ή μπλε οθόνη. Αυτό και μόνο ίσως να αξίζει την αναμονή!

Στο τρέιλερ όπως είδατε, ακούγεται για πρώτη φορά απόσπασμα από την ερμηνεία της Erivo στο εμβληματικό τραγούδι «Defying Gravity» στο ρόλο της Elphaba. Η ηθοποιός / τραγουδίστρια που αγγίζει μεγάλες οκτάβες κάνει το μιούζικαλ να φαίνεται παιχνιδάκι.

Μέσα από την Universal δεν έχει καταφέρει κανείς να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία. Φροντίζει όμως να σκορπίζονται εντελώς τυχαία μικρά διαμαντάκια.

Για παράδειγμα… τρέιλερ προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Super Bowl του 2024. Σύμφωνα με λεγώμενα, το μέρος προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 27 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ενώ το δεύτερο μέρος θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα προς το τέλος του 2025.

Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!

Η ιστορία μάς παραπέμπει στο παρασκήνιο της ζωής των μαγισσών του Οζ. Η Elphaba (Cynthia Erivo) είναι εκείνη που μέλλεται να γίνει η κακιά μάγισσα της δύσης. Συναντά την Glinda (Αριάνα Γκράντε), τη μελλοντική Καλή Μάγισσα του Βορρά.

Wicked

Στην πραγματικότητα το Wicked ερμηνεύει τη δύναμη της μαγείας και της φιλίας. Πως αυτές οι μεγάλες δυνάμεις μπορούν να μεταμορφώσουν τις ζωές μας. Και φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, καθώς δίνει την λογική ερμηνεία σε αυτό που το ευρύ κοινό ερμηνεύει ως κακό.

Wicked: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας!