Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα The Dream Syndicate: The Documentary

The Dream Syndicate: The Documentary

224
0
The Dream Syndicate _ GSFFathens

The Dream Syndicate: How Did We Find Ourselves Here?
The Documentary

To GSFF επιστρέφει

To Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει και παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς και πολυαγαπημένους μας The Dream Syndicate, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και έχουν μια ιδιαίτερη και πολύ τρυφερή σχέση με το ελληνικό κοινό. Το δυναμικό ξεκίνημα και η καθιέρωσή τους ως μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες. Οι διαμάχες με τη μουσική βιομηχανία και οι προστριβές που οδήγησαν στη διάλυση. Η θριαμβευτική επανασύνδεση και το σήμερα. Όλα δοσμένα μέσα από τη ματιά και τις διηγήσεις του “δικού μας” Steve Wynn, ιστορικών μελών και συνεργατών τους, αλλά και πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Short Bio

Eίναι ένα αμερικάνικο εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από το Λος Άντζελες, που δραστηριοποιήθηκε από το 1981 έως το 1989. Ενώθηκε ξανά το 2012. Ο αρχηγός της μπάντας Steve Wynn αναμόρφωσε το συγκρότημα και το 5ο στούντιο άλμπουμ “How Did I Find Myself Here?” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017. Ακολούθησαν τα “These Times” (2019), “The Universe Inside” (2020) και “Ultraviolet Battle Hymns and True Confessions” (2022).

The Documentary

Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία και το περιεχόμενο της βραδιάς! Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής γίνεται ντοκιμαντέρ! Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και ανακοινώσεις! Η προπώληση δε θα αργήσει να ξεκινήσει, στο 123tickets φυσικά!! Δείτε το trailer ΕΔΩ

The Dream Syndicate _ GSFFathens _coming soon