Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα The Crow: Αυτό είναι το remake της νέας ταινίας…

The Crow: Αυτό είναι το remake της νέας ταινίας…

587
0
Crow: Αυτό είναι το remake της νέας ταινίας...

Δεν υπάρχει θεατής που να μην έχει δει την ταινία «Crow» και μην ανατρίχιασε.

Μιλάμε για το γνωστό comic / book του James O’Barr, που δημοσιεύτηκε το 1989. Αυτό που στη συνέχεια έμελλε να γίνει η τελευταία και καταραμένη ταινία του Brandon Lee, όταν μια αληθινή σφαίρα τον πέτυχε στα γυρίσματα, το 1994.

Για αυτήν την goth ιστορία που τόσο αγαπήσαμε κάποιοι, αρκετά.
έλαβε αρνητικές αντιδράσεις, μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ.

Remake

Έρχεται λοιπόν το remake με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård  ως Eric Draven /The Crow, ενώ η FKA twigs υποδύεται την αρραβωνιαστικιά του Shelly Webster στο επερχόμενο θρίλερ για την τραγική ιστορία αγάπης και εκδίκησης.

The crow

Η ιστορία παρακολουθεί τις αδελφές ψυχές καθώς δολοφονούνται βάναυσα από επικίνδυνους ανθρώπους από το σκοτεινό παρελθόν της Shelly και έχοντας την ευκαιρία να τη σώσει, ο Eric Draven θυσιάζεται και γίνεται ο «Crow»… Εντάξει κάπου εδώ βλέπουμε πως το σενάριο έχει ήδη αλλάξει πράγμα που ΔΕΝ μας αρέσει.

Το trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ούτε εμάς ενθουσίασε αλλά ούτε και αρκετό κόσμο.

Ίσως όσοι δεν έχουν δει το αρχικό, να τους φανεί μια ΟΚ μέτρια goht ταινία… Όσοι πάλι ανήκουμε στην κατηγορία του τότε.. Ε όχι! Δεν δεχόμαστε τέτοια βεβήλωση. Θα μου πεις γιατί να μην περιμένεις να το δεις πρώτα… και θα σου απαντήσω με φωνή και σθένος ως Βλαχοπούλου “Ε όχι χρυσέ μου”.

Και αν δεν μας πιστεύεις, βουαλά:

– You move, you’re dead.
– And I say I’m dead and I move

Τα σχόλια δικά σας…