Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Russell Brand: Κατηγoρίες γυναικών για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

Russell Brand: Κατηγoρίες γυναικών για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

409
0
Russell Brand
Russell Brand

Δεν είναι και πολύ αισιόδοξα τα νέα για τον ηθοποιό Russell Brand. Βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και συναισθηματικής κακοποίησης σε βάρος πέντε γυναικών.
Η είδηση  αυτή, έφτασε στα αυτιά όλων και έχει προκαλέσει σάλο στα διεθνή μέσα.

Οι κατηγορίες δεν είναι αβάσιμες, καθώς έχουν διερευνηθεί από μεγάλα μέσα, όπως BBC, Sunday TimesTimes και Dispatches του Channel 4.

Επτά (7) χρόνια μετράει η υπόθεση αυτή. Όπως αναφέρεται, οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν με βάση τις καταγγελίες μεταξύ των χρονολογιών 2006 και 2013. Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου, όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν κινήθηκε ποτέ χωρίς τη συγκατάθεση κάποιου.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο Sunday Times, ενώ το ντοκιμαντέρ του Dispatches, Russell Brand – In Plain Sight, θα προβληθεί στις 21:00 BST στο Channel 4.

Η επικεφαλής ειδήσεων του καναλιού Channel 4, Λ.Κόμπτον, δήλωσε ότι πέντε γυναίκες έχουν κάνει κατηγορίες εναντίον του στο πλαίσιο της έρευνας, Οι τέσσερις εξ αυτών καταγγέλλουν σεξουαλική επίθεση.

Κατηγορίες και στοιχεία

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Brand τη βίασε σε έναν τοίχο στο σπίτι του στο Los Angeles. Την ίδια μέρα νοσηλεύτηκε σε κέντρο κρίσης βιασμού. Σύμφωνα με τους Times, έχουν δει ιατρικά αρχεία έτσι ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν την κατάθεση τους.

Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε όταν ήταν στα 30 του και εκείνη ήταν 16 ετών και ακόμα στο σχολείο. Ισχυρίζεται ότι της αναφέρθηκε ως «το παιδί» κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά καταχρηστικής και ελεγκτικής σχέσης

Μια τρίτη γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε στο Los Angeles. Σύμφωνα με δική της ομολογία, απειλήθηκε να κινηθεί νομικά εάν έλεγε σε κάποιον άλλον για τον ισχυρισμό της

Στην τέταρτη περίπτωση, η γυναίκα δέχτηκε κακοποιήθηκε σωματικά και συναισθηματικά.