Home Κινηματογραφικά Ο Tom Hanks φέρνει νέα νουβέλα και άφθονο χιούμορ

Ο Tom Hanks φέρνει νέα νουβέλα και άφθονο χιούμορ

205
0
Ο Tom Hanks γίνεται συγγραφέας και μια νουβέλα έρχεται

Μπορεί να έχει κερδίσει oscar (2) , να έχει παίξει σε άπειρες ταινίες 100) και να έχει ενσαρκώσει ρόλους, βιβλίο…; Βιβλίο όμως δεν έχει!  Καιρός να πιάσει (το έχει κάνει ήδη) το πληκτρολόγιο αν όχι χαρτί και μελάνι ο Tom Hanks για να μπορέσει να μας παρουσιάσει την πρώτη του δουλειά.

Μια νουβέλα άκρως βουτηγμένη στο χιούμορ, κατέχοντας φυσικά μια αυτοκριτική που τον διακρίνει. Αν δεν μπορείς να διακωμωδήσεις τον εαυτό σου, δεν μπορείς έχεις αίσθηση του χιούμορ, λέει ο σοφός πλυν τίμιος λαός.

Tom Hanks και «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece»Ο Tom Hanks γίνεται συγγραφέας και μια νουβέλα έρχεται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συλλογή μικρών ιστοριών που τον συντροφεύουν από το 2017. Στην ουσία διακωμωδεί την προσπάθεια του να φτιάξει σενάριο μιας πανάκριβης υπερ ηρωικής ταινίας και του comic που την ενέπνευσε.  Αυτό περιλαμβάνει άφθονη δόση γέλιου και έξυπνης ατάκας.

Tom Hanks

Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» του Tom, θα βγει στις 9 Μαΐου 2023 από το Penguin Random House, όπου θα κυκλοφορήσει σε Ηνωμένες πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία.

«Κανείς δεν ξέρει πώς φτιάχνεται μια ταινία, παρότι όλοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν» «Έχω κάνει δεκάδες ταινίες – τέσσερεις εξ αυτών είναι καλές νομίζω – και εντυπωσιάζομαι ακόμη με το πώς συναρμολογούνται. Από την αστραπή μιας ιδέας μέχρι την εικόνα στο σκοτάδι η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα. Είναι πολύ-πολύ σκληρή δουλειά, για μεγάλο διάστημα και αποτελείται από στιγμές μεγάλης χαράς που εξισορροπούνται από ισάριθμες φορές που σιχαίνεσαι τον εαυτό σου».