Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα O Quentin Tarantino επιστρέφει!

O Quentin Tarantino επιστρέφει!

190
0
Quentin Tarantino

Ο Quentin Tarantino αυτή την εποχή βρίσκεται σε περιοδεία για το νέο του βιβλίο “Cinema Speculation“. Το βιβλίο αφορά σκέψεις του ίδιου για ταινίες που τον επιρρεάσανε.  Αυτό από μόνο του είναι νέο.

Αλλά στην παρουσίαση του βιβλίου στη Νέα Υόρκη, έκανε και κουβεντούλα – συνέντευξη και βγήκε ζουμί. Λαυράκι από τα μεγάλα. Ανακοίνωσε λοιπόν πως επιστρέφει και στις 2 οθόνες!  Σκέφτεται βέβαια πως με τις streaming υπηρεσίες το σινεμά πλησιάζει στο τέλος του. Εύλογη απορία, πως θα μιλάμε για κινηματογράφο χωρίς κινηματογράφους;  Και συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να υπάρχει ένας μήνας τουλάχιστον προβολή στις αίθουσες…

Συνεχίζοντας την κουβεντούλα, αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να σκηνοθετήσει μια σειρά 8 επεισοδίων. Δεν αποκάλυψε θέμα, ούτε τι θα είναι . Έτσι να μας έχει στην τσίτα. Συνεχίζοντας είπε πως θα επιστρέψει και στην μεγάλη οθόνη. Υπήρχαν ήδη φήμες για συνέχεια του Kill Bill, και για μεταφορά του Stick του Elmore Leonard. (Σε αυτό είχε βασιστεί ο χαρακτήρας του Brad Pit στην τελευταία του ταινία). Στο Rum Punch του ίδιου είχε βασιστεί το Jackie Brown.

Βέβαια μικρή σημασία έχουν όλες οι φήμες. Ο Quentin Tarantino δήλωσε πως δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Η επόμενη ταινία του θα βασίζεται σε δικό του καινούργιο σενάριο.

Αυτό που μας μένει λοιπόν είναι να περάσει ο χρόνος γρήγορα για εμάς και παραγωγικά για τον cult σεναριογράφο σκηνοθέτη. Και να πάμε σινεμά και να απολαύσουμε την ταινία του. Και μετά να αράξουμε στους καναπέδες (το πιο επικίνδυνο έπιπλο στο σπίτι, σε τρώει ζωντανό, προσοχή) και να απολαύσουμε και τη σειρούλα.

Καβατζώστε pop corn, σοκολάτες , τσιπς και ό,τι άλλο γουστάρετε να μασουλάτε και ετοιμαστείτε για ξεκαπάνιασμα! Quentin Tarantino will be back! (με τη φωνή του Arnold)