Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Moby: Punk Rock Vegan Movie | Trailer … just a taste

Moby: Punk Rock Vegan Movie | Trailer … just a taste

224
2
Moby--Punk-Rock-Vegan-Movie5

Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιορυθμίες και το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο του Moby, όσο ακραίο και αν μοιάζει καμιά φορά για άλλους. Όσοι τον ακολουθούν και τον παρακολουθούν ξέρουν πόσο μπορεί να παθιαστεί και να μην τον νοιάξει η γνώμη των άλλων. Και αυτό αφορά την κριτική που δέχεται από θαυμαστές του.

Δεν ξέρω αν για εσάς είναι ιδανικό ένας καλλιτέχνης που θαυμάζετε να δένει κατάλληλα και με τον τρόπο ζωής του. Για μένα ναι. Ανεβαίνει πολύ στην εκτίμηση μου. Όχι πως η μουσική διαφέρει, αλλά ο καλλιτέχνης ναι.

moby (1)

Να σας πω πως καιρό τώρα, ο moby δημιουργεί ολοένα και φρέσκα ακτιβιστικά βίντεο που συνάδουν με τη μουσική του. Θέλεις παραδείγματα;
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Rescue me, το Why does my heart feel so bad σε διασκευή βίντεο κτλ. Όλα έρχονται από τη νέα του εταιρεία Always Centered At Night, που είναι δημιούργημα του.

Πάμε στο σήμερα και στη ταινία που ετοίμασε και μπορείτε να την δείτε εντελώς και παντελώς  ΔΩΡΕΑΝ από το Slamdance Film Festival !

Μην σας κάνει εντύπωση το ντοκιμαντέρ αυτό. Αν κάνετε μια μικρή αναζήτηση, θα δείτε αρκετά διαμαντάκια σε punk, rock μουσικό στοιχείο. Φυσικά θα ήταν ιδανικό κάποια στιγμή να κάνουμε ένα αφιέρωμα 🙂

Punk-Rock-Vegan-Movie (1)

Punk Rock Vegan Movie

Punk Rock Vegan Movie, ένα νέο ντοκιμαντέρ σε σενάριο και σκηνοθεσία του αγαπημένου Moby. Στις 20 Ιανουαρίου 2023, ετοιμάζεται μια παγκόσμια πρεμιέρα στη Νύχτα Πρεμιέρας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Slamdance 2023 στο Park City της Γιούτα.

Η ταινία, η οποία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Moby, είναι μια παθιασμένη και υφολογικά ιδιότυπη ματιά στη συνεχιζόμενη σχέση μεταξύ των κόσμων του punk rock και των δικαιωμάτων των ζώων. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του punk και του rock, όπως οι Ian Mackaye, HR, Dave Navarro, Ray Cappo, Andrew Hurley, Tony Kanal, Tim McIlrath, Water Schreifels, Dave Dictor, Derrick Green, Steve Ignorant, Theo Kogan, Doyle Wolfgang von Frankenstein, Amy Lee και Captain Sensible.

Αφηγείται την ιστορία του πώς το πανκ ροκ έγινε ένα τόσο γόνιμο και εκπληκτικό φυτώριο για τον ακτιβισμό των vegan. Είναι επίσης ένα κάλεσμα σε δράση, υπενθυμίζοντας αδιαμαρτύρητα στους ανθρώπους ότι σε έναν βαθιά διαλυμένο κόσμο είναι καθήκον του καθενός από εμάς να σηκωθεί και να αγωνιστεί έξυπνα, παθιασμένα και δυνατά ενάντια στην αδικία.

“Η ταινία Punk Rock Vegan Movie δημιουργήθηκε για να φωτίσει την εκπληκτική και εμπνευσμένη ιστορία του punk rock και των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά και για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη σημασία και την απελπιστικά επείγουσα ανάγκη να υιοθετήσουν την ασυμβίβαστη ηθική και τις δράσεις των αρχικών ακτιβιστών του punk rock”, δήλωσε ο Moby. “Αφού κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Slamdance, είναι δικό σας. Στόχος μου είναι να χαρίσω την ταινία, καθώς δεν μπορώ με καλή συνείδηση να προσπαθήσω να βγάλω κέρδος από αυτό που ουσιαστικά είναι έργο αγάπης και ακτιβισμού”.

Μάθετε περισσότερα για την πρεμιέρα της ταινίας στο Slamdance Film Festival επισκεπτόμενοι το www.slamdance.com.

Σχετικά με τον Moby

Ο Moby είναι vegan και ακτιβιστής εδώ και 35 χρόνια. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και γύρω από αυτήν και έπαιξε κιθάρα με το hardcore συγκρότημα The Vatican Commandos από το Κονέκτικατ και τη Νέα Υόρκη. (Τα έχουμε ξαναπει)…

Τραγούδησε επίσης με τους Flipper για δύο ημέρες, παρόλο που κανένα από τα εναπομείναντα μέλη των Flipper δεν το θυμάται πραγματικά αυτό. Λατρεύει να κάνει μουσική, αλλά το έργο της ζωής του είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα ζώα και όλα τα αισθανόμενα όντα θα είναι απλώς ελεύθερα να ζήσουν τη δική τους ζωή.

Φυσικά αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα, τότε καλύτερα να ακολουθήσεις τον επίσημο σύνδεσμο του site.

@moby

Punk rock vegan movie @Big Picture Media #punkrock #hardcore

♬ No More – Youth Of Today

 

2 COMMENTS

Comments are closed.