Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Logan : “You Know The Drill”. Δείτε το trailer

Logan : “You Know The Drill”. Δείτε το trailer

116
0
Logan

Στο πρώτο clip του πολυαναμενόμενου «Logan», κάποιοι κάνουν το λάθος να προκαλέσουν τον Γουλβερίν.

Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος Logan φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Οι προσπάθειες, όμως, του Loganνα μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμου και την ίδια του την κληρονομιά, θα τερματιστούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από σκοτεινές δυνάμεις.

Εν αναμονή του επόμενου teaser trailer για τη νέα περιπέτεια του αγαπημένου μας X-Man, Γουλβερίν, η 20th Century Fox και οι συντελεστές της ταινίας, προχώρησαν σε μία πρωτοποριακή και άκρως δημιουργική κίνηση. Η εταιρεία έστειλε σε χιλιάδες fans της ταινίας ανά τον κόσμο, 1974 διαφορετικά στιγμιότυπα. Γιατί 1974, θα ήταν η εύλογη ερώτηση που έρχεται πρώτη στο μυαλό μας: επειδή αυτή ήταν η χρονιά που ο αγαπημένος ήρωας με τα νύχια από αδαμάντιο, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κόμικ των X-Men!

 Χθες, το πρόσωπο πίσω από τον Γουλβερίν/Logan, ο Χιου Τζάκμαν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το τελευταίο καρέ του trailer. Ταυτόχρονα, ο σκηνοθέτης James Mangold ανέβασε στο Twitter το πρώτο. Δουλειά των fans; Ψάχνοντας το hashtag #OneLastTime, να καταφέρουν να φέρουν σε σειρά όλες τις φωτογραφίες, ώστε να δημιουργήσουν ένα preview trailer. Μάλιστα, ο πρώτος που θα το κατορθώσει, θα γίνει tag από τους προαναφερθέντες στο Twitter!

 Ώρα για δουλειά!