Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Λαμπερή πρεμιέρα για το «Suntan»

Λαμπερή πρεμιέρα για το «Suntan»

139
0

Εκατοντάδες θεατές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι, καταχειροκρότησαν την νέα πολυαναμενόμενη ταινία Suntan, του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου στην χθεσινή της επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο Odeon Όπερα.

Έχοντας μόλις επιστρέψει από τις Η.Π.Α., όπου το «Suntan» προβλήθηκε στο πλαίσιο του περίφημου φεστιβάλ South by Southwest, ο Αργύρης ΠαπαδημητρόπουλοςBank Bang», «Wasted Youth») και οι συντελεστές της ταινίας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους θεατές και συναδέλφους τους από τον καλλιτεχνικό χώρο για να τους παρουσιάσουν σε πρώτη προβολή το γεμάτο ήλιο και σασπένς ερωτικό θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον Μάκη Παπαδημητρίου. Μετά την προβολή, η οποία χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από τους θεατές, ακολούθησε πάρτι στο six d.o.g.s.

Πέρα από το καστ και το συνεργείο της ταινίας, στην πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του Παπαδημητρόπουλου παραβρέθηκαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αλέξης Γεωργούλης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Αργύρης Πανταζάρας, Τζωρτζίνα Λιώση, Όθωνας Μεταξάς, Αλέξης Σταμάτης, Εύα Σιμάτου, Νίκος Περάκης, Γιώργος Ζώης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Μενέλαος Καραμαγγιώλης, Αλέξης Αλεξίου, Έκτορας Λυγίζος, Παναγιώτης Φαφούτης, Ρηνιώ Δραγασάκη, Γιάννης Βεσλεμές, Σοφία Εξάρχου, Μιχάλης Κωνσταντάτος, Αννούσα Μελά, Χριστίνα Πολίτη, Μάκης Γαζής, Ζήνος Παναγιωτίδης, Γιώργος Τσούργιαννης και Αμάντα Λιβανού, μεταξύ άλλων, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο φάσμα τόσο της νέας και υποσχόμενης, όσο και της ήδη καθιερωμένης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Αναμιγνύοντας την μαύρη κωμωδία με το ερωτικό θρίλερ, το «Suntan» είναι η τρίτη δουλειά του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές και αντιδράσεις από τους θεατές, και εξασφαλίζοντας κινηματογραφική και τηλεοπτική διανομή σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Η Ταινία

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Κωστής (Παπαδημητρίου), ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά ήσυχα και ανιαρά στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του.

Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

31 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Odeon