Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Joaquin Pheonix: Η δωρεά του στο Cinema for Gaza

Joaquin Pheonix: Η δωρεά του στο Cinema for Gaza

358
0
Lynne Ramsay, Joaquin Pheonix JEFF KRAVITZ
Lynne Ramsay, Joaquin Pheonix JEFF KRAVITZ

Η δεύτερη ταινία Joker, με τον Joaquin Pheonix επιστρέφει όπως είχαμε αναφέρει και φέρνει αυτή μαζί του, την Lady Gaga! Η Warner Bros. Pictures, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το trailer, κάτι που φυσικά αναφέραμε και εδω.

Πέρα από την ίδια την ταινία ο Joaquin Pheonix, πήρε μέρος στη δημοπρασία Cinema for Gaza. Η δωρεά του συγκέντρωσε πάνω από 200.000 δολάρια από δωρεές διασημοτήτων! Η υπογεγραμμένη αφίσα από την Joker, φαίνεται πως έπιασε τα λεφτά του.

You Were Never Really Here

Ο ηθοποιός – ο οποίος ήταν επίσης επικεφαλής της λίστας των Εβραίων δημιουργών που υπέγραψαν μια επιστολή που υποστήριξε την ομιλία του Jonathan Glazer στα Όσκαρ – δώρισε επίσης για τη Γάζα μια αφίσα της ταινίας “You Were Never Really Here“. Την οποία υπέγραψε μαζί με τη σκηνοθέτιδα Lynne Ramsay, το αστυνομικό θρίλερ του 2017.

“Cinema For Gaza’s first fundraiser is in its final few days, and with over $200,000 and counting raised, has finished adding new lots. The auction, which featured items donated from Spike Lee, Jonathan Glazer, Tessa Thompson, Joseph Quinn, Tilda Swinton, Maisie Williams, Benedict Wong and many more was inundated with wonderful donations from across the film industry” 

Cinema for Gaza

Περισσότερες διασημότητες του κινηματογράφου συμμετείχαν στη δημοπρασία “Κινηματογράφος για τη Γάζα”. Στόχος ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τη φιλανθρωπική οργάνωση “Ιατρική Βοήθεια για τους Παλαιστίνιους” (MAP).

Άλλες συμμετοχές περιλαμβάνουν έξι υπογεγραμμένα βιβλία από τον μετρ του τρόμου Guillermo Del Toro. Όπως επίσης ένα υπογεγραμμένο σενάριο του The Crown από την Emma Corin, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Πέμπτη.

Υπάρχουν επίσης θέσεις δημοπρασίας για έναν πίνακα του σκηνοθέτη του American History X, Tony Kaye. Μέσα σε όλα και ένα υπογεγραμμένο κλαπέτο από το καστ και την ομάδα πίσω από τον Άμλετ, συμπεριλαμβανομένων των Joe Alwyn, Riz Ahmed, Timothy Spall και Morfyyd Clark.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here