Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες δυο θαυμάσιοι ηθοποιοί του Hollywood απεβίωσαν. Ο λόγος για τους Michael Madsen και Julian McMahon που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ηλικίες 67 και 56 αντίστοιχα. Ο πρώτος “έφυγε” από καρδιακή προσβολή στις 3 Ιούλιου και ο δεύτερος μετά από μάχη με την επάρατη νόσο στις 2 Ιουλίου.
Εξαιρετικοί ηθοποίοι και οι δύο που θα λέιψουν από το Hollywood
Ο Michael Madsen άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Malibu, μιας και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του όπως ενημερώθηκαν τα ΜΜΕ από την ατζέντη του, Liz Rodriguez. Μάλιστα τελευταία σχεδίαζε τρεις δουλειές για τον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Αυτές θα ήταν οι “Resurrection Road”, “Concessions” και “Cookbook for Southern housewives”. Εμείς θα τον θυμόμαστε για τον ρόλο του στο “Reservoir dogs” φυσικά, όπως και για το “Kill Bill”. Δυο θαυμάσιες δουλειές του Quentin Tarantino.

Ο Αυστραλός Julian McMahon έδινε μάχη με την επάρατη νόσο για καιρό τώρα. Η ενημέρωση ήρθε στα μέσα από την σύζηγο του, Kelly McMahon. Η τελευταία δήλωσε στα μέσα ότι ο σύζηγος της “έφυγε” μετά από προσπάθεια να ξεπεράσει την επάρατη νόσο. Επίσης, σχετικό δημοσίευμα ανέβηκε και στο λογαριασμό του “Nip/tuck” στο facebook. Ο McMahon ήταν από τους πολύ καλούς και αξίολογους ηθοποιούς του Hollywood έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως “Fantastic Four” ως Dr Doom. Όπως επίσης και στη νέα ταινία του Nicolas Cage, “The surfer”. Εμείς θα τον θυμόμαστε βέβαια για τις έξι σεζόν του “Nip/tuck”, “Charmed”, “Profiler” και το “FBI most wanted” φυσικά.
