Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα GSFF: Tοtal Thrash – The Teutonic Story, 23/10 @Gagarin205

GSFF: Tοtal Thrash – The Teutonic Story, 23/10 @Gagarin205

662
0
GSFF - AMKEN _ Total Thrash

“Τοtal Thrash – The Teutonic Story”

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το γερμανικό Τhrash Metal έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φυσικά το Gimme Shelter Film Festival έχει ετοιμάσει μια “σπέσιαλ” βραδιά!

Total Thrash - The Teutonic Story_GSFF
Total Thrash – The Teutonic Story (2022) – GSFF
“Τοtal Thrash – The Teutonic Story” (2022).
Πρώτη Πανελλήνια Προβολή
+ Live Q&A: Daniel Hofmann
+ Live on stage: AMKEN
— — — —

H ταινία παρουσιάζει τη γέννηση και εξέλιξη ενός μουσικού είδους που ξεκίνησε από την βορειοδυτική Γερμανική επαρχία του Ρουρ, για να κατακτήσει την Ευρώπη, την υφήλιο και φυσικά την Ελλάδα. Mέλη των Sodom, Kreator, Destruction, Tankard και πολλών άλλων συγκροτημάτων αφηγούνται ιστορίες. Πρωτοπόροι του είδους, λατρεμένοι του ελληνικού κοινού, συγκροτήματα που συνεχίζουν να γράφουν νέα κεφάλαια στην Thrash ιστορία… θα μας τα διηγηθούν από “πρώτο χέρι”!

Συνεχίζοντας το ταξίδι που ξεκίνησε το 2019 από το Bay Area

αναζητούμε τις ρίζες του Thrash Metal, αυτή τη φορά στη βορειοδυτική Γερμανία των 80’s. Βρισκόμαστε στην επαρχία του Ρουρ, στο βιομηχανικό και ζοφερό Εσσεν, και παρακολουθούμε τη γέννηση και εξέλιξη ενός μουσικού είδους που ξεκίνησε από εδώ για να κατακτήσει την Ευρώπη και όχι μόνο! H ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Εσσεν το καλοκαίρι του 2022.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Daniel Hoffmann θα παρευρεθεί για το καθιερωμένο Q&A.

Την βραδιά ανοίγουν οι ΑΜΚΕΝ με ένα live-έκπληξη. Εμείς τους είδαμε πρόσφατα στον Βόλο, την 2η μέρα του Golden R. Festival και ΕΔΩ μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μας.

Οnline προπώληση: www.123tickets.gr
Πολύ σύντομα και συλλεκτικά Hard Copies στο Hard Rock Cafe Athens!