Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα George Robertson: Το “Police Academy” αποχαιρετά τον αρχηγό της

George Robertson: Το “Police Academy” αποχαιρετά τον αρχηγό της

204
0
George R. Robertson

Ο George Robertson, ο αρχηγός του γνωστού ‘Police Academy’ το 1984, μας άφησε τα 89 του χρόνια, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία, σε νοσοκομείου του Τορόντο.

Σύμφων με την οικογένεια του, άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook. Η οικογένεια του επίσης ενημέρωσε το Hollywood Reporter, έτσι ώστε να μπορέσει να το γνωστοποιήσει στον κόσμο του θεάματος.

Ο αρχηγός Henry J. Hurst που βρέθηκε και στις έξι ταινίες της “Μεγάλης των Μπάτσων Σχολή“, κατάφερε μας εμπνεύσει με τις ατάκες του αλλά και να μας κρατήσει καλή συντροφία. Η δεκαετία της αφάνας και του thrash, τον θυμάται και αναπολεί εκείνα τα χρόνια.

Ο ρόλος του George Robertson

Γεννημένος στις 20 Απριλίου 1933, στο Μπράμπτον του Οντάριο. Τον θυμάται άραγε κανείς στο Rosemary’s Baby το 1968 ή στο Airport του 1970, που οκ δεν είχε πάει και πολύ καλά. Μην ξεχνάμε και το Paperback Hero του 1973 και τη Norma Rae του 1979.

Είχε παίξει σε περίπου 80 ρόλους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του πρώην Αντιπροέδρου Ντικ Τσένι στο Path και του αείμνηστου Αμερικανού γερουσιαστή Μπάρι Γκόλντγουοτερ στο Reagans.