Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Elizabeth Debicki: Golden Globe για την πριγκίπισσα Diana

Elizabeth Debicki: Golden Globe για την πριγκίπισσα Diana

619
0
Elizabeth Debicki: Golden Globe για την πριγκίπισσα Diana

Το πρώτο της Golden Globe παρέλαβε η ηθοποιός Elizabeth Debicki! Είναι εκείνη που με μεγάλη ομοιότητα και σκληρή δουλειά, κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή, την Πριγκίπισσα Diana.

Golden Globe για την Elizabeth Debicki: Η πριγκίπισσα Diana νίκησεΓια όσους έχουν παρακολουθήσει την σειρά Crown που προβάλλεται κυρίως μέσω του Netflix και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της Βασιλικής οικογένειας, είναι η “σωσίας” της Lady Diana, στα τελευταία επεισόδια. Όλα διαδραματίζονται στην 6η σεζόν, πίσω στο 1997, όπου χάνει και τη ζωή της

Αρκετά τα αρνητικά σχόλια και οι αλλαγές που θέλησαν από την οικογένεια. Πολλές οι επεμβάσεις αφού δεν συμφωνούσαν σε τυχόν φήμες που είχαν ακουστεί ή συνεχίζονται να λένε.

Όπως και να έχει, η Elizabeth ενσάρκωσε με πίστη την Πριγκίπισσα (ειρωνεία ε;) & έλαβε την πρώτη της χρυσή σφαίρα για Best Supporting Actress.

“This Is Just Astonishing To Me”

“Thank you to the creatives of this show for trusting me with this part, to our cast and crew, to my beautiful pretend children, to my mom and my dad and Kush and Tommy who are in Australia, hoping that they’re in their pajamas watching this.”

Golden Globe για την Elizabeth Debicki: Η πριγκίπισσα Diana νίκησε

Τι συγκλόνισε στην τελευταία σεζόν;

Όταν η Debicki,  η Diana δηλαδή, συνομίλησε ως φάντασμα με την Βασίλισσα και τον Κάρολο. Συγκινητικές στιγμές που διαδραματίζονται στο τέλος της 5ης σεζόν όπου ήταν και πάλι υποψήφια για τη χρυσή σφαίρα. Κάτι που της έφερε φυσικά η 6η και τελική σεζόν.