Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα E.T. The Return to Earth ! Αλήθεια ή ψέμα;

E.T. The Return to Earth ! Αλήθεια ή ψέμα;

336
0
E.t. the return to earth. Tha vgei cinema?

Ο Steven Spielberg ξαναβρίσκει τον Henry Thomas και την Drew Barrymore στο “E.T. The Return to Earth“!

“Φήμες θέλουν να ετοιμάζεται μια συναρπαστική συνέχεια του αγαπημένου κλασικού έργου, του 1982. Δεκαετίες μετά την αρχική τους περιπέτεια, ο Έλιοτ και η Γκέρτι ξεκινούν μια κοσμική αποστολή με τον Ε.Τ. για να σώσουν τη Γη από την οικολογική κατάρρευση και μια παγκόσμια συνωμοσία. Βυθιστείτε σε ένα συγκινητικό ταξίδι νοσταλγίας, γενναιότητας και της διαρκούς δύναμης της φιλίας, μόνο στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2025.”

E.T. The Return to Earth poster

Το E.T. the Extra-Terrestrial είναι μια από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές ταινίες όχι μόνο της δεκαετίας του ’80, αλλά όλων των εποχών – και ένα “τρομακτικό” sequel μπήκε αρχικά σε εξέλιξη μετά την κυκλοφορία του.

Αυτή η ταινία δεν καρποφόρησε ποτέ, αλλά σύμφωνα με το YODA BBY ABY, ένα sequel έρχεται στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2025!

Το θέμα είναι, αν αυτό είναι ψέμα ή αλήθεια;

Το κοινό σίγουρα το περιμένει πως και πως και σίγουρα θα ήταν ευχής έργο κάτι τέτοιο, δυστυχώς όμως, αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δίπλα σε μια ψεύτικη αφίσα, έγραφε: “E.T. Επιστροφή στη Γη, μια συναρπαστική συνέχεια του αγαπημένου κλασικού έργου.”

“Decades after their original adventure, Elliott and Gertie embark on a cosmic quest with E.T. to save Earth from ecological collapse and a universe-wide conspiracy. Dive into a heartwarming journey of nostalgia, bravery, and the enduring power of friendship, only in theaters Summer 2025.”

E.T. The Return to Earth

E.T. II: Νυχτερινός τρόμος

Καθώς η πρώτη ταινία έσκιζε στα ταμεία το 1982, ο Spielberg και η Melissa Mathison έγραψαν μια συνέχεια για ένα sequel, το “E.T. II: Νυχτερινός τρόμος“, στο οποίο ο Έλιοτ θα απήχθη από κακούς εξωγήινους. Τα σχέδια σύντομα απορρίφθηκαν και ο Henry Thomas δήλωσε το 2022 ότι δεν έπρεπε να υπάρξει συνέχεια μεγάλου μήκους.

Υπάρχει μόνο μία επίσημη συνέχεια του E.T., και είναι ένα τετράλεπτο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε το 2019. Για όποιον θυμάται αφορμή ήταν η  Ημέρα των Ευχαριστιών. Η ταινία μικρού μήκους, με τίτλο E.T. A Holiday Reunion, συναντά τον Elliott ως ενήλικα με τη δική του οικογένεια – και ο παλιός του φίλος επιστρέφει πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα.

Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα θέλαμε όντως μια συνέχεια.. μάλλον πως οι απόψεις διίστανται. Και αυτό γιατί θέλουμε ο παιδικός μας εαυτός να το θυμάται έτσι. Από την άλλη δεν θα λέγαμε όχι σε μια καλή συνέχεια.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here