Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Demon Slayer The Movie – στους Ελληνικούς κινηματογράφους

Demon Slayer The Movie – στους Ελληνικούς κινηματογράφους

470
0
nezuko _ tanjiro - Demon Slayer
Nezuko & Tanjiro - Demon Slayer

Demon Slayer fans, πείτε αλεύρι! Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει!!!

Όσοι αγαπάμε την anime σειρά “Demon Slayer” στις 12 Οκτωβρίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους. Καλά διαβάσατε! Η ταινία “Demon Slayer The Movie: Mugen Train” (Κυνηγός Δαιμόνων Η Ταινία: Το Τρένο Μούγκεν), κάνει Πρεμιέρα την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 σε έναν κινηματογράφο δίπλα σας!

Tanjiro - Demon Slayer

Tanjiro – Demon Slayer

The manga

Φυσικά και δεν πρόκειται για μια νέα ταινία. Πριν από 3 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2020 προβλήθηκε στην Ιαπωνία – και σε άλλες Ασιατικές χώρες – κατακτώντας βαθμολογία 8.2 στο IMDb.

Το manga franchise ξεκίνησε το 2016. To 2019 το στούντιο Ufotable προχώρησε στη δημιουργία της anime εκδοχής του.

The anime series

Η anime σειρά αφηγείται τις περιπέτειες του νεαρού Tanjiro Kamado, ο οποίος μαζί με την αδερφή του Nezuko, ήταν οι μόνοι από την οικογένειά τους που επέζησαν από την επίθεση ενός δαίμονα. Ο Tanjiro αποφάσισε να γίνει μέλος της ομάδας Demon Slayer Corps με σκοπό να επαναφέρει την αδερφή του στην ανθρώπινη μορφή της. Η Nezuko έχει μετατραπεί σε δαίμονα μετά την επίθεση… Φυσικά, ο Tanjiro θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειάς του κυνηγώντας και σκοτώνοντας όποιον δαίμονα δει μπροστά του!

Demon Slayer the movie - in cinemas
Demon Slayer The Movie

Σκηνοθεσία Haruo Sotozaki
Σενάριο Koyoharu Gotouge & Ufotable
Μουσική Yuki Kajiura & Go Shiina.

The Movie

Στην ταινία που αναμένουμε εντός λίγων ημερών στους ελληνικούς κινηματογράφους, ο νεαρός κυνηγός δαιμόνων Tanjiro και η παρέα του, αφού έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στην Έπαυλη των Πεταλούδων (Butterfly Mansion), καταφτάνουν στην επόμενη αποστολή τους… Σε ένα τρένο όπου πάνω από 40 άνθρωποι έχουν εξαφανισθεί με μυστήριο τρόπο.

The plot

Τα αδέρφια Tanjiro και Nezuko, μαζί με τους φίλους τους Inosuke και Zenitsu, ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν από τους πιο ισχυρούς Demon Slayers, τον Kyojuro Rengoku μέλος των Hashira, με σκοπό να νικήσουν τον δαίμονα Enmu, ο οποίος βρίσκεται στο Τρένο Mugen για να μπει στα όνειρα των επιβατών και να σπείρει τη θλίψη και την απελπισία.

Inosuke _ Zenitsu - Demon Slayer
Inosuke _ Zenitsu – Demon Slayer

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, την υποτιτλισμένη και τη μεταγλωττισμένη. Δείτε το επίσημο τρέιλερ!!!