Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Comic Con: Η “Επιστροφή του Michael J. Fox & Christopher Lloyd στο...

Comic Con: Η “Επιστροφή του Michael J. Fox & Christopher Lloyd στο Μέλλον”

277
0
Comic Con: Η

Το Comic Con festival που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, είχε την χαρά και την τιμή, να καλωσορίσει επί σκηνής, τους αγαπημένους πρωταγωνιστές από το “Back to the future“, Michael J. Fox & Christopher Lloyd.

Αυτή η επική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές, που περίμενε πως και πως να έρθει αυτό το millenium για να δει το μέλλον και την τεχνολογία να. έρχεται. (Πόσο ψέμα)… Η DeLorean έφτασε, μα το παρελθόν μας δεν άλλαξε και πολύ (αμπελοφιλοσοφίες)…

Comic Con festival

Η συγκινητική εκείνη επιστροφή που από το 1985, έφτασε να τερματίζει στο 2022, κοντά 40 χρόνια πορείας.

Τα χρόνια πέρασαν και η DeLorean πάρκαρε για τα καλά. Με έναν Christopher Lloyd να έχει φτάσει στο μέλλον μη βλέποντας κάποια διαφορά και έναν Michael J. Fox εμφανώς καταβεβλημένο. Δυστυχώς η ασθένεια του parkinson τον έχει αγγίξει για τα καλά, κάτι που μας συγκίνησε ιδιαιτέρως όταν είδαμε αυτή την επική συνάντηση, για ακόμα μια φορά.

«Ζω για αυτό το είδος της κούρασης, θα είμαι εντάξει»

Ο 61χρονος Michael J. Fox που 29 χρόνια τώρα πάσχει από την ασθένεια, αποκάλυψε στο κοινό ότι η αγαπημένη του μητέρα Φίλις «έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες». Κάτι που στεναχώρησε το

Μιλώντας για εκείνη, είπε: «’Οταν ήμουν 23 ετών της τηλεφώνησα και της είπα: “θέλουν να κάνω αυτή την ταινία του Σπίλμπεργκ, αλλά πρέπει να την κάνω τη νύχτα γιατί την ημέρα παίζω στο Family Ties”. Και μου είπε, «Θα είσαι πολύ κουρασμένος».
«Ζω για αυτό το είδος της κούρασης, θα είμαι εντάξει». «Πίστευε ότι ήταν πολύ κακή ιδέα να κάνω το “Back to the Future”. Της άρεσε η ταινία τελικά, αλλά είχε δίκιο, κουράστηκα».

“Your future is whatever you make it,” Lloyd “So, make it a good one.”

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δήλωσε πως παραμένει όσο αισιόδοξος.

Για περισσότερα του Comic Con festival δείτε εδώ.