Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Christian Oliver: Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας μετά το δυστύχημα

Christian Oliver: Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας μετά το δυστύχημα

456
0
Christian Oliver: Το πρώτο μήνυμα της οικογένειας μετά το δυστύχημα

Η σύζυγος του ηθοποιού Christian Oliver, αφήνει τα δικα της δάκρυα για τον χαμό της οικογένειας της. Την Πέμπτη που πέρασε. σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του, ο Christian Oliver.

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους.

Η ανακοίνωση

Το συμβάν έγινε γνωστό μέσα από λογαριασμό στο Instagram. Η Jessica Klepser ανάρτησε στη σελίδα του Wundabar Pilates το παρακάτω

«Λυπούμαστε βαθιά για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στις 4 Ιανουαρίου 2024, που στοίχισε τη ζωή στα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μας. Οι κόρες μας, η Madita, 12 ετών και η Annik 10 ετών, μαζί με τον πατέρα τους Christian, επέστρεφαν από διακοπές στην Καραϊβική όταν το μονοκινητήριο αεροπλάνο που ταξίδευαν αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα και έπεσε στον ωκεανό. Δυστυχώς και οι τέσσερις επιβάτες του μικρού αεροσκάφους δεν επέζησαν.

»Η Madita, μια μαθήτρια της πρώτης τάξης στο Γυμνάσιο Louis Armstrong, ήταν γνωστή για το ζωηρό της πνεύμα και διέπρεψε στα μαθήματα, τον χορό, το τραγούδι και τις θεατρικές παραστάσεις. Η Annik, μαθήτρια της 5ης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Wonderland Ave, ήταν γνωστή για την ευγενική αλλά δυναμική συμπεριφορά της. Ήταν πάντα η πρώτη που πρόσφερε έναν καλό λόγο ή μια παρηγορητική αγκαλιά. Λάτρευε το μπάσκετ, την κολύμβηση και διάφορες μορφές τέχνης.

»Ο βαθύς δεσμός, το γέλιο και το περιπετειώδες πνεύμα που είχαν η Madita και η Annik θα λείψουν βαθιά στις κοινότητές τους. Αφήνουν πίσω τη μητέρα τους, Jessica Klepser, τους παππούδες και γιαγιάδες τους, πολλές θείες, θείους και ξαδέρφια τους στη Γερμανία. Ο Christian, ήταν ηθοποιός στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, και με ένα ευρύ δίκτυο στενών φίλων σε όλο τον κόσμο, αφήνει πίσω του την Jessica, τους γονείς και την αδερφή του στη Γερμανία. Η απώλεια του θα γίνει αισθητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Παρακαλώ, σεβαστείτε το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αντί για λουλούδια, υπάρχει ένα GoFundMe που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη τους για την οικογένεια, για όποιον επιθυμεί να κάνει δωρεά».

Πώς έγινε το δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι ο Christian Oliver σκοτώθηκε χθες μαζί με τις δύο μικρές κόρες του. Το μικρό αεροπλάνο που ταξίδευαν, συνετρίβη στη θάλασσα ανοιχτά ενός νησιού της Καραϊβικής. Ο ιδιοκτήτης και πιλότος του αεροσκάφους, που ταυτοποιήθηκε ως Robert Sachs, είναι ένα από τα θύματα.

Ο 51χρονος Christian Oliver, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Christian Klepser, επέβαινε στο μονοκινητήριο αεροπλάνο μαζί με τις κόρες του, Madita Klepser, 10 ετών και η 12χρονη Annik Klepser. Απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο F Mitchell στο Becquia, ένα μικρό νησί της Καραϊβικής το απόγευμα της Πέμπτης. Κατευθύνθηκαν προς την Αγία Λουκία όπου και συνετρίβει το αεροπλάνο.

Η αιτία της συντριβής παραμένει υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με αναφορές, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου λίγο μετά την απογείωση. Στην αναφορά του τόνισε πως αντιμετώπιζε προβλήματα και πως έπρεπε να γυρίσει πίσω. Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία από το αεροπλάνο.