Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια

Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια

286
0
Bruce Willis

Πάνε μήνες που η κατάσταση υγείας του Bruce Willis, βαραίνει εκείνον και την καριέρα του, όσο και την οικογένεια του. Πρόσφατα έγινε η εξής επίσημη πλέον ανακοίνωση, για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είχαμε γράψει πριν καιρό, η ασθένεια του είχε την ονομασία αφασία, ενώ τώρα γίνεται αναφορά για μετωποκροταφική άνοια (FTD).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Τι είναι όμως αυτό;

H μετωποκροταφική εκφύλιση είναι μια μορφή άνοιας, η οποία προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, οι οποίες είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

Bruce Willis believed in using his voice in the world to help others

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις.

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση».

Να θυμίζουμε πως μέσα σε όλα, η αλλαγή της διαθήκης του Bruce Willis, έγινε λίγο ξαφνικά που δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαίο όλο αυτό… Διαβάστε εδώ.