Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Brad Pitt και Quentin Tarantino σε νέα συνεργασία;

Brad Pitt και Quentin Tarantino σε νέα συνεργασία;

462
0
Brad Pitt και Quentin Tarantino σε νέα συνεργασία;

Φήμες θέλουν το νέο δίδυμο Brad Pitt και Quentin Tarantino να ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους. Φαίνεται πως το «Αδωξοι Μπάσταρδη» το 2009 και το «Once Upon A Time In Hollywood» ακριβώς δέκα χρόνια μετά, το 2019, έκανε ένα γερό κλικ!

Αναμένουμε λοιπόν την 10η και τελευταία ταινία της φιλμογραφίας του Quentin Tarantino.

O Brad Pitt, λοιπόν, θα παίξει τον πρωταγωνιστή στην ταινία “The Movie Critic“.

Η ταινία βασίζεται σε μια γυναίκα κριτικό κινηματογράφου, την Pauline Kael. Tarantino είναι αυτός, οπότε και το σενάριο παραμένει βαθιά κρυμμένο και θαμμένο ίσως στα έγκατα της γης. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι επτασφράγιστο μυστικό. Αυτό που ακούγεται όμως, είναι πως θα διαδραματίζεται την δεκαετία του ’70 στο Λος Αντζελες.

Brad Pitt και Quentin Tarantino σε νέα συνεργασία;

Pauline Kael

Η Κάελ ήταν μια διαβόητα κριτικός κινηματογράφου, αρκετά αυστηρή. Γνωστή για τις μάχες της με μοντέρ και σκηνοθέτες χωρίς να υποχωρεί ποτέ από καυγά. Επίσης έγραφε στο New Yorker από το 1968 ως το 1991, και θεωρείται μια από τις πιο σπουδαίες αρθρογράφους στο χώρο της όλων των εποχών. Ήταν δοκιμιογράφος και μυθιστοριογράφος και αναμφισβήτητα έχει επηρεάσει δραματικά τα όσα κινηματογραφικά βιβλία έγραψε πρόσφατα ο Tarantino, όπως το βιβλίο του «Cinema Speculation». Ο ίδιος ήταν επίσης ένας από τους ομιλητές του ντοκιμαντέρ του 2018 «What She Said: The Art of Pauline Kael».

Οι μεγάλες φήμες λένε, πως αυτό θέλει να είναι και το μεγάλο του φινάλε. Λένε πως θέλει να αποχαιρετήσει το Χόλιγουντ αλλά και την βιομηχανία του.

Pauline Kael
Pauline Kael

Brad Pitt και Quentin Tarantino

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία που θα γυρίσουν μαζί σε ρόλο σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή.

“Θα βασίζεται σε έναν τύπου που έζησε πραγματικό, αλλά δεν έγινε ποτέ πραγματικά διάσημος, και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για ένα πορνογραφικό περιοδικό”.

“Όλα τα άλλα πράγματα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά μετά υπήρχε αυτό το πορνοπεριοδικό που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες”.

Το The Movie Critic θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2025, καθώς σχεδιάζεται τα γυρίσματα να αρχίσουν μέσα στη χρονιά.