Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Boom : A Film About The Sonics

Boom : A Film About The Sonics

311
0
boom

Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, μοναδικό, τολμηρό και τσαμπουκαλεμένο όσο και η μπάντα για την οποία μιλάει, τους Sonics, το του Jordan Albertsen, έρχεται στο Gimme Shelter Film Festival!

Από το proto-punk των The Stooges, τις punk σκηνές της Νέας Υόρκης και της Βρετανίας, ως το metal, το grunge και την αναγέννηση
του garage-rock στην αρχή των 00’s, οι The Sonics  αποτελούν έναν από τους βασικότερους λόγους που η μουσική που αγαπάμε ακούγεται τόσο τέλεια!

Οι λατρεμένοι The Sonics επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Gagarin κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους από την ίδρυση και την πρόωρη διάλυσή τους μετά από μόλις 3 άλμπουμ, ως την εντελώς αναπάντεχη επανένωση που μας πρόσφερε μοναδικές συναυλιακές στιγμές. Το απόλυτο πορτραίτο ενός από τα πλέον επιδραστικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε πανελλήνια πρεμιέρα στο GSFF!

Δείτε το trailer

Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία και το περιεχόμενο της βραδιάς. Και φυσικά την προπώληση που δεν θα αργήσει να ξεκινήσει, στο 123TICKETS.gr.

Ξέρουμε πόσο το περιμένετε. Ξέρουμε και εμείς πόσο το περιμένουμε. Μπορείτε να εκραγείτε από τη χαρά σας. Μπορείτε να κάνετε τη διαθήκη σας. Ακόμα αν θέλετε μπορείτε… τέλοσπάντων, ό,τι θέλετε κάντε αλλά….

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και ανακοινώσεις. Εναλλακτικά, go PSYCHOOOOOOOOOOOOOOOOO

E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!