Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Αυτό είναι το επίσημο trailer της ταινίας The Munsters του Rob Zombie

Αυτό είναι το επίσημο trailer της ταινίας The Munsters του Rob Zombie

200
0
the-monsters-rob-zombie-trailer

Η οικογένεια Ghoulish της δεκαετίας 60, γνωστοί και ως The Munsters επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, μέσα από το βλέμμα του Rob Zombie!

Τι κι αν μετράμε πάνω από 50 χρόνια; Η αγαπημένη οικογένεια δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει, όσες επαναλήψεις και αν είδαμε, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι, ώστε να εμφανιστούν και πάλι μπροστά μας! Λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παππά, τα ζόμπια μας περικύκλωσαν, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer!

Μετράει 21 ώρες και έχει ήδη 140.710 προβολές!

The Munsters

The Munsters. Ποιος δεν ξέρει (μην πεις εγώ) την τηλεοπτική σειρά των 60s, που προβλήθηκε στο αμερικάνικο κοινό, ως comedy horror film (δεν το λες πολύ τρομακτικό) και κατάφερε να φέρει τη μόδα στο είδος.

Κοντά είκοσι ( να στο πω και έτσι, 20) χρόνια μετράει σαν σκέψη αναβίωσης, όπου ήρθε δια χειρός σεναρίου από τον φίλτατο Rob Zombie.

the-monsters-rob-zombie-trailer

Cast

Πρωταγωνιστές είναι οι: Sheri Moon Zombie, Jeff Daniel Phillips, Daniel Roebuck, Sylvester McCoy και Richard Brak.

Είναι μια συμπαραγωγή της Universal 1440 Entertainment και του Spookshow International Films, όπου αναμένεται να προβληθεί τον Σεπτέμβρη, στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την  Universal Pictures Home Entertainment.