Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡΣ / DUMB MONEY

ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡΣ / DUMB MONEY

332
0
dumb money

Dumb Money : Η απόλυτη ιστορία Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Βασισμένη στα θεότρελα, αληθινά γεγονότα μιας ομάδας καθημερινών ανθρώπων που αναστάτωσαν την Γουόλ Στριτ και πλούτισαν μετατρέποντας την Gamestop (ναι, το κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών!) στην πιο καυτή εταιρία του κόσμου. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κιθ Γκιλ (Πολ Ντάνο), ο οποίος επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις του στην μετοχή της Gamestop και αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο για την επένδυση του και την πορεία της. Η δημοφιλία των επενδυτικών του δημοσιεύσεων εκτοξεύεται. Εκείνος και όσοι τον ακολουθούν πλουτίζουν. Μέχρι τη στιγμή που οι δισεκατομμυριούχοι αρχίζουν να αντιδρούν και οι δύο πλευρές έρχονται αντιμέτωπες με συγκλονιστικές αλλαγές.

Στο Dumb Money , το «Μεγάλο Σορτάρισμα» συναντάει το «Social Network» σε μία ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Μπεν Μέζριτς, «The Antisocial Network». Με ένα εντυπωσιακό κάστ και σε σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι(Ο Λαρς και η κούκλα του, Εγώ, η Τόνια).

Κι όμως $υνέβη! Επενδύστε στο Dumb Μoney ! Στην τρελή, μα τόσο πραγματική ιστορία που σόκαρε τον κόσμο.

Δείτε το trailer:

Από τον σκηνοθέτη Κρεγκ Γκιλέσπι («Κρουέλα», «Ο Λαρς και η Κούκλα του») με τους Πολ Ντάνο («The Fabelmans»), Σεθ Ρόγκεν («The Fabelmans»), Αμέρικα Φερέρα («Barbie»), Πιτ Ντέιβιντσον («The Suicide Squad»), Σέιλιν Γούντλεϊ («Η Τριλογία της Απόκλισης»), Νικ Όφερμαν («Parks & Recreation), Άντονι Ράμος(«In the Heights») και Σεμπάστιαν Σταν («Captain America: Civil War»).

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι
Ηθοποιοί: Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Αμέρικα Φερέρα, Πιτ Ντέιβιντσον, Σέιλιν Γούντλεϊ,
Νικ Όφερμαν, Άντονι Ράμος, Σεμπάστιαν Σταν