Home Events Upcoming Ετοιμαστείτε για FUNDRACAR & BAZOOKA την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στο Fuzz!

Ετοιμαστείτε για FUNDRACAR & BAZOOKA την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στο Fuzz!

276
0
FUNDRACAR x BAZOOKA

FUNDRACAR x BAZOOKA – Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022
Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)
Εισιτήρια: 10€ (περιορισμένα early birds), 12€ (προπώληση), 14€ (ταμείο)

FUNDRACAR

Fundracar2

Οι Fundracar δεν είναι “άλλη μια μπάντα”. Είναι η μοναδική μπάντα με έδρα την Ελλάδα, της οποίας το υλικό δεν μπορεί να καταταχθεί όχι σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε καν σε τέσσερα είδη μουσικής. Κι όμως, αντί αυτό να οδηγεί σε απώλεια μουσικής ταυτότητας, είναι το στοιχείο που συνθέτει τη μοναδικότητα των Fundracar. Αυτό το “κάτι”, που ψάχνουν όλες οι μπάντες ώστε να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Γιατί οι Fundracar παίζουν και Reggae, αλλά παίζουν και Punk. Παίζουν και Rock, αλλά παίζουν και Funk. Παίζουν με Ηλεκτρικές κιθάρες και Μπάσο, αλλά παίζουν και με Ηλεκτρονικά Synths και Human Beatbox. Κι όλα αυτά, με βάση τους τον ρυθμό των Drums, ενδεδυμένα με στίχο απρόσμενο και ανατρεπτικό, δημιουργούν ένα μουσικό κράμα που σε τριπάρει ενώ ταυτόχρονα σε βάζει να σκέφτεσαι, που σε διασκεδάζει ενώ ταυτόχρονα σε στραγγίζει συναισθηματικά.

Με θεράποντα ιατρό τον Μάριο (κατά κόσμο Νταβέλη) και την κολεκτίβα των τροφίμων ψυχιατρείου που τον συνοδεύουν στα Studios και τις σκηνές ολόκληρης της χώρας, οι Fundracar μετρούν πλέον 13 χρόνια από το πρώτο Single και 10 χρόνια από το πρώτο Album, έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, σε δράσεις και αυτο-οργανωμένα Lives, ενώ έχουν στήσει και τις δικές τους συναυλίες.

Website: https://fundracar.com
YouTube: https://www.youtube.com/user/fundracar
Instagram: https://www.instagram.com/fundracarband
Facebook: https://www.facebook.com/Fundracar
Spotify: https://spoti.fi/3ne8eGm
Bandcamp: https://fundracar.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/fundracar

BAZOOKA

Bazooka3

Το ψυχεδελικό punk rock θωρηκτό των Bazooka, σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2008, και από τότε έχει καταφέρει να περιοδεύσει 11 φορές στην Ευρώπη και μία στις ΗΠΑ το 2013.

Το πρώτο τους single με τίτλο “Shame Take My Brain / Ravening Trip” (Inch Allah Records) κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το 2012 σηματοδότησε την πρώτη τους συνεργασία με την αμερικανική Slovenly Recordings, για την κυκλοφορία του EP “I Want to Fuck All The Girls in My School”.

Το ομότιτλο ντεμπούτο album τους, είδε το φως της δημοσιότητας το 2013, ενώ ακολούθησε το single “Δεμένος στο Κρεβάτι Σου” (Sound Effect Records, 2016), όπως και ο διάδοχος του ντεμπούτου τους, το σπουδαίο “Άχρηστη Γενιά” (Slovenly, 2016).

Το 2017 ένωσαν δυνάμεις με μία από τις σημαντικότερες ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες, την φημισμένη Inner Ear Records, μέσω της οποίας και κυκλοφόρησαν το EP “Ζούγκλα”.

Όσο τα χρόνια περνούν και σε κάθε νέα δισκογραφική τους δουλειά, οι Bazooka διευρύνουν όλο και περισσότερο τους μουσικούς ορίζοντές τους, χωρίς να χάνουν τη δυναμική και τον ηλεκτρισμό του ήχου τους, ενώ σταδιακά επιστρέφουν στις ρίζες τους, δίνοντας έμφαση στον ελληνικό στίχο.

Το πιο πρόσφατο album τους “Zero Hits” κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2019, πάλι μέσω της Inner Ear Records, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον μουσικό Τύπο, ενώ η μπάντα περιόδευσε εκτενώς για την προώθησή του.

Αυτήν την περίοδο οι Bazooka ηχογραφούν τον καινούργιο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2022.

Facebook: https://www.facebook.com/bazookagreece
Instagram: https://www.instagram.com/bazookaofficial
Bandcamp: https://bazookabzk.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3tdPbPZ
YouTube: https://bit.ly/3JWUB8g

***

Επικοινωνία:

http://www.i-JUKEBOX.gr
info@i-jukebox.gr

***

Προπώληση από το δίκτυο Viva:

• Online στο bit.ly/3KNTmbE
• Τηλεφωνικά στο 11876

• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης

FB event: facebook.com/events/260198952910338

COVID-FREE EVENT

Για την είσοδό σας στο χώρο θα πρέπει να επιδείξετε τα κάτωθι:

• Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) κατά την είσοδο όπως και

• Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (μπαίνει σε ισχύ 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού)

• Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

• Άτομα ηλικιών κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι και εκείνος θα επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας και ένα από τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά ανοσίας.