Home Events Upcoming 2020: A RNR Odyssey

2020: A RNR Odyssey

101
0

Korsikov, Three Way Plane, Dead Sidewalkers και Zero chance of rain, θα αφεθούν σε ένα επικό διαγαλαξιακό ταξίδι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου με σκοπό να μας παρασύρουν σε RNR ήχους του 2020!
Damage: 5 euros – Starts: 21:30
>>>

Three Way Plane:
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν. Έχουν κάνει πολλά live σε μαγαζιά, αυτο-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες, όπως οι Senser και οι Savage Republic. To 2006 κυκλοφόρησαν το D.I.Y EP Bright Days και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, ακολούθησε το 2010, με τη βοήθεια της Spinalonga Records, ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Give Us Something new to Shout”. Το Γενάρη του 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y κυκλοφορία, το ψηφιακό EP Fire.
Το 2015 βρήκε τη μπάντα με πολύ υλικό στις αποσκευές της και 2 κυκλοφορίες: το “Remixing The Plane” με όλα τα remix που έχουν κάνει φίλοι της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής από την 33 Recordings και το εφτάιντσο “A Waltz for Unity & Love/New Destination” από την B-Otherside Records, που κυκλοφόρησε σε 200 αριθμημένα αντίτυπα. Η τελευταία τους δουλειά με τίτλο “Your Kingdom, My Life” κυκλοφόρησε το 2017 σε CD και το 2018 σε βινύλιο (200 αριθμημένα αντίτυπα ξανά). Λίγο πριν το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του επόμενου, τρίτου δίσκου τους.
http://threewayplane.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/three-way-plane
https://www.facebook.com/threewayplane

Dead Sidewalkers:
Δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Αθήνας.
Βγήκαν αναγκαστικά στο δρόμο, ακολουθώντας τα βήματα και τους ήχους μουσικών από την Αμερικάνικη και την Αυστραλέζικη punk rock σκηνή και του garage, χωρίς ωστόσο να τοποθετούνται κάπου συγκεκριμένα και μη φορώντας καμία ταμπέλα. Όλοι τους είναι μέλη πρώην συγκροτημάτων και ελπίζουν να είναι για πάντα. Οι Dead Sidewalkers είναι μια παρέα μουσικών που θέλουν να παραμείνουν έτσι, γιατί αυτό τους αρέσει.
Αποτελούνται από τους:
Σπύρο Δουλγερίδη στα drums και τη φωνή (ex-Rockin’ Bones, The Eartbound & False Alarm)
Χάρη Γκελεστάθη στη φωνή (ex-Rockin’ Bones, Widow Pit)
Κωνσταντίνο Κοπανάκη στην κιθάρα (ex-False Alarm)
Γιαννη Ανδρεου στο μπάσο (ex-Cosmic Teds)
Aυτή τη στιγμή προβάρουν ασταμάτητα και ετοιμάζουν υλικό για live εμφανίσεις και σύντομα ένα δίσκο.
https://www.facebook.com/DeadSidewalkers/
https://www.youtube.com/channel/UCH060AoJ8BuU0UN6mFD4wsQ

Zero chance of rain:
Power trio από την Αθήνα, με ήχο επηρεασμένο από το alternative και punk rock.
Το Σεπτέμβρη του 2019 κυκλοφόρησαν σε μορφή βινυλίου, το ομότιτλο LP “Zero Chance of Rain”. Ο δίσκος περιλαμβάνει 11 κομμάτια. Μουσικά έχει έντονα punk rock και grunge στοιχεία αποτυπώνοντας ηχητικά την αισθητική, την ένταση και το ρυθμό της εποχής μας.
Οι στίχοι είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα και προβληματισμούς όπως και καταστάσεις που ζήσαμε σε κοινωνικό επίπεδο. Μέσα απ αυτούς, η μπάντα παίρνει σαφή θέση σε κοινωνικά ζητήματα.
Και όπως είπε και ένας φίλος: μπορούμε, ξεμπερδεύοντας με τις ορολογίες, να πούμε ότι είναι ένα άλμπουμ γεμάτο με τίμιο και ανόθευτα βρώμικο rock and roll που θα μπορούσε να αποτελεί το ιδανικό soundtrack φλεγόμενων οδοφραγμάτων στο τσιμεντένιο αστικό τοπίο.
https://zerochanceofrain.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCwZAfFX46_Qi472imnplY-Q/featured