Home Events Ανταποκρίσεις Ανταπόκριση: Suicidal Angels, Full House B.C, Domination INC.

Ανταπόκριση: Suicidal Angels, Full House B.C, Domination INC.

39
0

Η νέα συναυλιακή χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα!

Δεν έμεινε σβέρκος που να μην υποφέρει από πιάσιμο, πόδια που να μην πονάνε από τα συνεχόμενα mosh pits… Οι Suicidal Angels είναι η μεγαλύτερη thrash metal μπάντα της ελληνικής σκηνής και το αποκεικνύουν περίτρανα κάθε φορά που παίζουν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως…

Στις 19:50 στην σκηνή ανεβαίνουν οι Domination Inc. Δεν τους είχα ξαναδει και ομολογώ η σκηνική τους παρουσία και η δυναμική του συγκροτήματος μου κέντρισε το ενδιαφέρον ολίγο groove metal και hardcore, με thrash πινελιές. Εννοείται πως πλησίασα την σκηνή, μα για να τους βλέπω και να τους ακούω καλύτερα! Ο ήχος είχε κάποια θεματάκια, συγκεκριμένα  παρουσιάστηκε πρόβλημα στο μικρόφωνο του τραγουδιστή και ακουγόταν ελάχιστα. Μεγάλο μπράβο που σε όλο αυτό το διάστημα συνέχισαν ακάθεκτοι. Βοήθησε πολύ και το τρομερό fanbase τους που έδωσε το έναυσμα του pit!

Set list: Dark City, Crisis, Infants Of Thrash, Day VIII: Deus’ Ignorance, Cutting Edge, The Eye, The Sickening

Περίπου 1 ώρα μετά έρχεται η ώρα των Full House Brew Crew οι οποίοι για 45’ λεπτά μας καθήλωσαν με τον γκρουβάτο και ογκώδη ήχο τους. Μπήκαν με τόσο «τσαμπουκά» στη σκηνή του Pireaus 117 Academy που κάηκαν κάτι ασφάλειες στο 2ο μόλις κομμάτι! Πέρα από κάποια τεχνικά προβληματάκια στον ήχο τους σε γενικές γραμμές κατάφεραν να φέρουν τον κόσμο εκεί που ήθελαν. Έδωσαν βαρύτητα στο εκπληκτικό άλμπουμ του  “Me Against You” και με την επιβλητική τους παρουσία μας παρέσυραν όλους στα Southern/Heavy μονοπάτια τους… Νομίζω ότι στο άμεσο μέλλον μας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Setlist: No Retreat, Me Against You, Black Shade, Bury Me, Hollow God, The Undisputed, Bring The Chaos, No One’s Safe, Black Empty Box, Cannot Be Judged

Κι έφτασε η ώρα που περιμέναμεεεεεεεεεε…

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο οι Suicidal Angels πλησιάζουν αισίως στα 20 χρόνια ζωής (από  το 2001 παρακαλώ πολύ) κι έχουν 7 άλμπουμ… Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι σε ΚΑΘΕ live είναι καλύτεροι! Χωρίς πολλά πολλά, ανεβαίνουν στην σκηνή κι από το πρώτο riff ξεκινάει πόλεμος στο pit! Πόσα crash test αντέχει το Pireaus 117 Academy άραγε; Οι Suicidal Angels σαν οδοστρωτήρες, για 1 ώρα και 40 λεπτά ισοπεδώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους και δεν αφήνουν κανένα θεατή αδιάφορο και κανένα κεφάλι ακούνητο. Από την μια κομματάρα περνάνε στην άλλη, δίνοντας έμφαση στο πολυαγαπημένο “Years of Aggression”. Παράλληλα έφτιαξαν κι ένα set list με hits που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς και τα mosh pits παίρνουν φωτιά! O Gus Drax έχει για τα καλά ενσωματωθεί στο σύνολο και με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία (κι αυτό το μαλλί του σαν να έχει βγει από διαφήμιση της Pantene) τον απολαύσαμε κατά την διάρκεια των solos που πραγματικά έχουν δώσει αυτό το «κάτι» στον ήχο των Suicidal Angels. Κι εκεί που νομίζεις ότι αποχωρούν τσουπ να’τους πάλι για encore και 3 κομματάρες (πόσο να αντέξω η μάνα το headbanging που έχω κολλήσει στο κάγκελο και νιώθω σαν έφηβη αλλά τα κόκκαλά μου έχουν αρχίσει να προδίδουν την ηλικία μου). Κρυστάλλινος ήχος, φοβερή επικοινωνία με το κοινό, ένας drummer εγκέλαδος κι ένας frontman που μας έχει αποστομώσει με την εξέλιξή του.

Είναι και το απέδειξαν περίτρανα, η καλύτερη thrash metal μπάντα της Ελληνικής σκηνής!  ΕΥΓΕ! War, blood and fire!

Setlist: Endless War, Capital Of War, Bloodbath, Years Of Aggression, Bloody Ground, D.I.V.A., Frontgate, Eternally To Suffer, The Roof Of Rats, Beggar Of Scorn, Moshing Crew, Vomit On The Cross, Seed Of Evil, Born Of Hate

Encore: The Sacred Dance with Chaos, Bleeding Holocaust, Apokathilosis

Previous articleVive Le Punk Rock ! 2020 Festival in Athens
Next articleΟι Nightstalker θα μας προσφέρουν Great Hallucinations

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here